Previziuni Feng Shui 2019. Ce trebuie să faci ca să nu duci lipsă de bani în anul Mistrețului

Previziuni Feng Shui 2019. Ce trebuie să faci ca să nu duci lipsă de bani în anul Mistrețului
Previziuni Feng Shui 2019. Ce trebuie să faci ca să nu duci lipsă de bani în anul Mistrețului

Elimină riscul de pierderi financiare, concurență neloială, pierderea reputației, folosind remedii feng shui potrivite

Previziuni Feng Shui 2019. Ce trebuie să faci să nu duci lipsă de bani

În 2019, anul chinezesc al Mistrețului de Pământ (Ji Hai), în fiecare spațiu de lucru sau de locuit vor exista patru zone afectate de energie negativă, care vor viza bunăstarea financiară și materială. Specialiștii feng shui, pe baza unor calculatoare, ne oferă metoda sigură prin care avem posibilitatea de a dizolva energia negativă și anume, folosind în mod corect remedii feng shui.

Citeste si: Copacul banilor 2019. Ce să ţii în casă şi unde să îl pui, în Anul Mistreţului de Pământ

Citeste si: Oana Hanganu: Cum atragi norocul în DRAGOSTE- 9 reguli simple din Feng Shui

Previziuni Feng Shui 2019. Ce trebuie să faci să nu duci lipsă de bani

Să vedem care sunt cele patru zone din casă unde este necesar să amplasăm remedii feng shui, dacă vrem să nu suferim din cauza lipsei banilor.

SUD-EST

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cunoscut sunt numele de “colțul banilor”, în anul 2019 Sud-Estul este sub influența energiei pierderilor. Deci nu va fi un an ușor, se prefigurează pierderi financiare, certuri din cauza banilor, competiții neloiale, dar și neînțelegeri în relațiile de dragoste. Însă am putea să prevenim aceste neplăceri cu ajutorul remediilor Rinocer cu elefant albastru sau Copăcel cu ochiul lui Horus, plasate în zona de Sud-Est a casei sau a biroului.

NORD-VEST

În feng shui, Nord-Vestul este numit “colțul liderului în afaceri”, și cum acesta nu este bine aspectat în anul 2019, s-ar putea ca multe afaceri, implicit angajații, să aibă de suferit din cauza faptului că liderii riscă să plece urechea la bârfe, să se lase duși de nas de concurență pe piste greșite.

Se pare că această energie negativă provine din combinația “foc la poarta raiului“, care marchează colțul de Nord-Vest în anul 2019. Pentru a reuși să urcăm pe scara socială, să nu ne pierdem stima de sine și reputația, să ne concentrăm pe îndeplinirea obiectivelor, ar fi bine să plasăm în acest colț o reprezentare cu Buddha vesel auriu, care simbolizează depășirea obstacolelor de orice natură.

citeste continuarea pe zodiacool.ro



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Minunile zilelor noastre! Icoana care se curăță SINGURĂ

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies