Previziuni Urania pentru perioada 26 ianuarie – 1 februarie 2019

Previziuni Urania pentru perioada 26 ianuarie – 1 februarie 2019
Previziuni Urania pentru perioada 26 ianuarie – 1 februarie 2019

Previziuni Urania pentru perioada 26 ianuarie – 1 februarie 2019 pentru toate zodiile. Ce se va intampla

Previziuni Urania 26 ianuarie- 1 februarie 2019- Berbec

Între 26 și 27 ianuarie dimineața, posibil disconfort relațional: dialoguri aprinse, provocări verbale, situații dezavantajoase în care un nativ este constrâns să acționeze. Între 27 ianuarie, după ora 9:31, și 29 ianuarie după-amiaza, unele persoane pot intra la bănuieli văzând că un proiect de viață care ar fi trebuit să le aducă un beneficiu întârzie să se materializeze, iar ei au impresia că sunt trădați ori că, pe parcursul demersurilor necesare, s-a interferat cineva care le pune piedici ori care lucrează incorect; moment al suspiciunii, uneori justificate.

Între 29 ianuarie, după ora 16:33, și începutul zilei de 1 februarie, speranțe, proiecte ori uși larg deschise către un drum personal spre care Berbecii tind și căruia i-au dedicat ani de efort și pregătire. Moment al confirmării profesionale. Posibile realizări într-o chestiune importantă de viață în care străinătatea, prin oameni și instituții, le va permite o dezvoltare, o schimbare, o afirmare, o împlinire. Din 1 februarie, după ora 2:47, unii nativii care au funcție, rang ori o demnitate publică ar putea să se găsească în fața presiunilor mediatice sau a obstacolelor politice, de imagine ori de autoritate.
Moment al încercării personale, dar și al rezistenței, atenției, răbdării și exercitării corecte a autorității. Se menține disponibilitatea astrală spre surprize venite din partea apropiaților. Schimburile de impresii și informații le-ar putea dezvălui celor născuți în zodia Berbecului laturile insolite ale unor cunoscuți. Împrejurări ciudate, care ies din tiparul vieții obișnuite, în care ei s-ar putea afla și care joacă un rol în actuala lor etapă de viață. Se va menține activă, întreaga săptămână, tendința spre autoritarism, decizii rapide, implicări active, spirit tranșant.
Berbecii vor fi plini de energie, încredere, determinare și în stare de o mobilizare interioară rapidă.

Citeste si: Horoscop oficial MARTIE 2019. Zodiile nu trebuie să isi evalueze sentimentele intr-o lună atât de instabilă

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

HOROSCOP săptămâna 28 ianuarie-3 februarie, cu Camelia Pătrășcanu. Leii au parte de iubire. Vărsătorii câștigă bani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies