„Prima a plecat cu blesteme. Le-am dat câți bani au cerut, dar nu au rezistat mai mult de două-trei săptămâni.” Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, peripeții cu bonele pe care le-au căutat pentru Tiago!

„Prima a plecat cu blesteme. Le-am dat câți bani au cerut, dar nu au rezistat mai mult de două-trei săptămâni.” Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, peripeții cu bonele pe care le-au căutat pentru Tiago!
„Prima a plecat cu blesteme. Le-am dat câți bani au cerut, dar nu au rezistat mai mult de două-trei săptămâni.” Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, peripeții cu bonele pe care le-au căutat pentru Tiago!

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au întâmpinat numeroase probleme în procesul de a-i găsi fiului lor o bonă perfectă.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt de mai bine de doi ani fericiții părinți ai unui băiețel, Tiago. Cu toate acestea, chiar dacă au devenit părinți, cei doi soți preferă să păstreze un echilibru între viața de familie și cea profesională, astfel încât, au avut nevoie de o bonă care să aibă grijă de micuțul Tiago atunci când ei nu sunt disponibili.

Matinalul și frumoasa lui soție au căutat încă de dinainte să se nască Tiago o bonă perfectă pentru fiul lor.

Cu toate acestea, căutările au fost lungi și anevoioase, astfel încât, soții Oțil au întâmpinat numeroase peripeții în procesul de găsire a femeii potrivite care să aibă grijă de micuțul Tiago.

Invitat în cadrul podcastului moderat de către Mihai Bobonete, matinalul a povestit o parte dintre experiențele pe care le-a avut cu potențialele bone.

Prima bonă a lui Tiago a plecat după două ore de stat cu micuțul

Citește și: „Acum vrem să fim toți foarte drăguți, să vorbim frumos cu copiii. Eu nu cred nici în extrema asta, nici în extrema cu latul de palmă.” Cum își crește Dani Oțil fiul

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, peripeții cu bonele pe care le-au căutat pentru Tiago!
Dani Oțil și Tiago [Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Eu sar la băiate, să fie clar. Asta e, dacă o să mă vedeți bătut la știri.” Ce îl face pe Dani Oțil să își piardă cumpătul. Prezentatorul TV nu se poate controla când vede astfel de fapte

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Prima experiență a soților Oțil cu bona lui Tiago nu a fost deloc una plăcute, deoarece, spune prezentatorul TV, femeia a plecat după doar două ore de stat cu copilul pentru că i s-a părut prea greu, chiar dacă aceasta mai avea experiență în acest domeniu.

Prima a plecat cu blesteme. Prima a fost contractată foarte repede, pentru că așa ne-au învățat toți. «Băi, ia-ți bonă înainte să se nască copilul».

Ea nu a avut foarte multă treabă, pentru că nu o lăsam să interacționeze foarte mult cu copilul și o lăsam doar să învețe.

După vreo 2-3 luni, salariul era salariu… stătea cu noi în casă. Somnul ei era foarte adânc, iar Tiago dormea pe etaj cu ea. Nu i-am cerut să lucreze noaptea, dar… urla copilul. Eu îl plimbam cu Gabriela pe scări și ea nu auzea.

Ea a abandonat job-ul, după ce a fost lăsată, după două luni, două ore cu copilul. I s-a părut greu, deși ea a mai fost bonă. Avea aproximativ 50 de ani. Tiago era atunci bebeluș. ”, a spus Dani Oțil.

Dani Oțil a rămas blocat când a auzit că bona pe care o angajase pentru fiul lui fusese cercetată penal

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, peripeții cu bonele pe care le-au căutat pentru Tiago!
Dani Oțil și Tiago[Sursa foto: Instagram]

Prezentatorul TV a avut parte de o situație de-a dreptul neașteptată cu o altă bonă de a micuțului, care avea antecedente penale. Femeia i-a povestit de abia ulterior acest lucru, mărturisindu-i cum a luat parte de o întâmplare absolut tragică, care a dus-o direct în atenția autorităților.

„Am avut și o situație mai ciudată. Am ales o doamnă care nu a mai fost bonă și o înțeleg.

Am luat-o pentru că voia să învețe meseria de bonă. A mai lucrat în România, dar într-un alt domeniu. Ea s-a retras pentru că i s-a părut foarte greu. Eu dedicam primele 4-5 seri pentru discuții, ca să văd cu cine îmi las copilul. Niciodată nu-l lăsam pe Tiago singur cu bona în casă, pentru că la toate era același început. (…) Ea a fugit practic. A zis că se duce să își înscrie fetița la liceu și să-i dau și două zile libere. Când a plecat, ea și-a luat și periuța de dinți, iar eu am mai fost părăsit în viață și știu cum e… Voiam să știu și eu cu cine stau la masă. Și ea a zis «Nici nu știu ce să povestesc, că mă tot întrebați. Eu am avut o viață grea. Poate așa un element, dar nu cred că vă interesează. Eu am avut o cercetare penală». Ea a lucrat pentru un cetățean străin și în timp ce îi călca rufele, omul a ieșit din baie cu tot capul în flăcări și a început să urle. Bărbatul a stat câteva luni în comă, dar nu pot să dau foarte multe detalii. Noroc că avea omul camere în casă și că s-a văzut că ea călca.”, a mai povestit prezentatorul.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au reușit să găsească o bonă pentru Tiago

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, peripeții cu bonele pe care le-au căutat pentru Tiago!
Dani Oțil, Gabriela Prisăcariu și Tiago [Sursa foto: Instagram]

După mult timp de căutat, cei doi părinți au găsit în sfârșit o persoană potrivită pentru fiul lor. Prezentatorul TV nu a oferit prea multe detalii, însă conform informațiilor sale, femeia este din Filipine și deocamdată se descurcă foarte bine.

Până să ajungă în acest punct, însă, Dani Oțil s-a confruntat cu tot felul de persoane, iar una dintre ele a părăsit jobul din cauza lipsei de comunicare dintre familia Oțil și ea.

„Am mai apelat la moldovence din Republica Moldova. Toate erau femei cu viață grea, de la țară… Eu am locuit la țară. Am avut povești foarte frumoase. S-au întâmplat tot felul de lucruri simpatice. La videocall toate spuneau același lucru, adică toate erau bucătărese sau că făceau masaj. (…) Noi nu am dat afară pe nimeni, ele au plecat singure. Le-am dat câți bani au cerut, dar nu au rezistat mai mult de două-trei săptămâni. Una a zis că e foarte greu, una a zis că suntem noi nesimțiți și am întrebat-o de ce. Explicația ei a fost că la fosta patroană din Moscova, atunci când dormea copilul, stătea cu ea la cafele și vorbeau. I-am zis: «Doamnă, m-ați văzut pe mine că stau la cafele cu soția? Noi suntem super obosiți, eu sunt cu munca». Și ea a zis: «Eu fără socializare nu stau»”, a spus matinalul. 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„Ce crezi că rămâne să cheltuie toți banii? Eu am transpirat pentru ei. Eu nu dau împrumut, nu fac din astea de caritate, nu.” Când va beneficia fiul Monicăi Tatoiu de banii mamei sale

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies