Prima declarație a lui Starlin după eliminarea de la Survivor România! Ce spun colegii Războinici?

starlin eliminat
Starlin a fost eliminat din competiția Survivor România și nu regretă acest lucru

Starlin a fost eliminat de la Survivor România! Sindy și Sorin au suferit după plecarea Războinicului.

Starlin a fost eliminat de la Survivor România, însă Războinicul a declarat că s-a bucurat din plin să revadă locurile în care a copilărit și anume Republica Dominicană. Colegii Războinici au fost extrem de dezamăgiți la aflarea verdictului.

Starlin a fost eliminat de la Survivor România 2021

Starlin a fost eliminat de la Survivor România 2021, însă nu regretă deloc această nominalizare căci a reușit să-și revadă locurile copilăriei, având în vedere că Războinicul și-a petrecut tinerețea în Republica Dominicană.

"I-am văzut pe oamenii pe care îi cunosc, am văzut o prietenă din copilărie. Am copilărit, am dormit cu ea, ea a dormit la mine, ne jucam. E prima persoană cu care am mers într-un club. Am plâns, pentru că am văzut-o pe prietena ca pe sora mea, cu care am trăit momente frumoase, dar și dureroase", a povestit Starlin.

Citeste si: Carmen de la Sălciua a dat totul din casă! Ce nu a mers în căsnicia cu artistul Culiță Sterp? „Tot ce am făcut, am făcut pentru el!”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

După eliminarea lui Starlin, cea care a suferit cel mai mult a fost Sindy, însă Războinicul a îmbărbătat-o și i-a spus că o consideră ca o soră.

razboinici starlin
Războinicii au suferit după eliminarea lui Starlin de la Survivor România[Sursa foto: Instagram Starlin]

"Survivor România 2021 înseamnă multe lucruri. Îmi iubesc mai mult familia, prietenii, să valorezi fiecare secundă, să valorezi chestiile mărunte, fiecare bucățică de pâine pe care mi-o dă Dumnezu și am un sentiment super liniștit, nu simt nimic în afară de ce nu trebuie. 

Citeste si: Jador, planuri de nuntă după eliminarea de la Survivor România: "I-am cerut sfatul..."

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

În momentul când pleacă fiecare, ai terminat un proiect. Aici nu am niciun proiect, dar vreau să câștig meciul care mă duce în Santo Domingo. Multe momente, pe drumuri, eram cu ochii peste tot. M-am întâlnit cu o prietenă din copilărie cu care am copilărit poartă în poartă. Am văzut-o pe verișoara mea. M-am plimbat unde am copilărit, unde m-am format ca bărbat. Ăsta a fost scopul și ăsta a fost scopul.

starlin survivor romania
Starlin este fericită că a putut să revină în Republica Dominicană, acolo unde a și copilărit[Sursa foto: Instagram Starlin]

Nu există niciun obstacol, am deschis poarta din România, am venit fără să știu pe nimeni, acum mă cunoaște toată lumea, cu familia și soția lângă mine. Am câștigat un frate, am câștigat mulți prieteni. Am un frate aici, Sorin, am multe în comun cu el. Am câștigat doi frați aici, luptători și o prietenă nebună pe care o iubesc la fel de mult.

M-am luptat cu un ștafetist bun aici, Zanni. Nu am ce să spun, sunt fericit. Multumesc Faimoșii, mult respect pentru tine, Zanni", a declarat Starlin.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Jador, fericit după experienţa Survivor România: "Mă simt cel mai iubit..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies