Jador, planuri de nuntă după eliminarea de la Survivor România: "I-am cerut sfatul..."

jador eliminare survivor romania
Jador își dorește să se căsătorească cu femeia pe care o iubește atunci când va reveni în România

Jador a fsot eliminat de la Survivor România din cauza problemelor medicale. Faimosul are planuri de nuntă la întoarcerea în țară și îl va pune naș pe Moroșanu.

Drumul lui Jador la Survivor România a ajuns la final din cauza problemelor medicale pe care Faimosul le-a întâmpinat de-a lungul timpului. Cu toate că este dezamăgit de propria-i evoluție, artistul și-a făcut planuri de nuntă la întoarcerea în țară și deja știe pe cine va alege naș.

Jador, planuri de nuntă după eliminarea de la Survivor România

Jador s-a împrietenit cu Cătălin Moroșanu la Survivor România, astfel că luptătorul i-a sugerat artistului că ar trebui să se căsătorească cu femeia pe care o iubește.

Faimosul îi va lua sfatul în considerare și își dorește ca la întoarcere în țară să-i ceară mâna Georgianei și să formeze cu aceasta o familie. De asemenea, Jador ar vrea ca naș de cununie să-i fie nimeni altul decât Cătălin Moroșanu, cel care l-a sfătuit de-a lungul competiției.

Citeste si: De ce se ceartă, de fapt, Zanni și Elena Marin la Survivor România?!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

jador declaratii eliminare survivor romania
Jador a fost eliminat de la Survivor România din cauza problemelor medicale[Sursa foto: Instagram Jador]

„E greu să fii cunoscut, fetele te consideră urât și brunețel până să fii Jador, apoi când ești Jador, ești frumos, ai toate calitățile. Mie îmi plac foarte mult fetele, nu știam dacă să mai rămân cu fata pe care o iubesc pentru că eu consideram că ea greșește. Moroșanu fost acolo și i-am cerut sfatul și îl iubesc pentru sfatul ăsta. A promit că o să fie nasul meu”, a declarat Jador.

Citeste si: Logodnicul Elenei Marin de la Survivor România 2021 nu mai suportă jignirile aduse iubitei sale!

Jador a declarat că Survivor România i-a amintit foarte mult de copilărie și astfel nu va uita niciodată de unde a plecat, indiferent cât de sus va ajunge.

jador nunta
Jador își dorește ca la nunta lui să-l aibă naș pe Cătălin Moroșanu[Sursa foto: Instagram Jador]

„Cea mai importantă lecție pentru mine a fost că stăteam în baracă jos, desculț, și gătea Majda și îmi aminteam de copilăria mea, cum stăteam cu frații mei în  jurul sobei și mâncam borș si a doua porție nu mai era, nici acasă nici aici.

Asta e lecția pe care am învățat-o, oricine ai fi, poți oricând să cazi jos. Sunt pregătit să fiu sărac din nou oricând. Mulțumesc oamenilor că mă iubesc, niciodată nu o să uit de unde am plecat. Eu sunt Ionuț, nu sunt Jador”, a mărturisit Jador.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Simona Hapciuc de la Survivor România, prima apariție cu fiul Dimitrie într-un platou de televiziune!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies