Primele declarații ale noii iubite a lui Livian: „În locul dumneavoastră aș pierde timpul...”

Livian si iubita
Livian si iubita lui, Florentina

Ce a dezvăluit noua iubită a lui Livian, Florentina, după ce fanii emisiunii Puterea dragostei au acuzat-o că l-a despărțit de Bianca Comănici.

Noua iubită a lui Livian, Florentina, a intrat în „gura” susținătorilor înfocați ai emisiunii. Frumoasa tânără care locuiește în București este pasionată de fitness și de tatuaje și are zeci de mii de susținători.

După ce a fost dată de gol în vlogul lui Livian, când acesta a mers să își repare mașina, fanii emisiunii au răbufnit pe contul său de Instagram.

Fanele înfocate ale emisiunii Puterea Dragostei au publicat pe pagina lor de Instagram o fotografie în care se află o tânără brunetă, în timp ce face videochat și spun că este vorba chiar

despre Florentina.

„Se compară asta cu Bianca? O urmăresc pe ceva timp pe tipa asta, declara mai demult în live-uri că face videochat și că e mandra de asta. Asta e meseria ei de bază, tipa e mândră că face chat. Măcar Bianca a învățat din greșeli, asta persistă și îi place. Ce a făcut Livian se compară cu acela care are acasă un Porsche și el umblă după Dacia Logan”, a comentat o internaută.

Noua iubită a lui Livian este mamă?

În plus, Florentina are mai multe postări cu o fetiță, despre care susținătorii emisiunii Puterea dragostei cred că este fiica ei. Tânăra a reacționat la comentariile acestea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, primele declarații despre noua iubită: „Vă agitați...”

„Eu am grijă de nepotel, si am si-un servici de care-s mandra, dumneata esti o parasuta, care te încurci cu barbati frumosi si de succes, pe care-i cobori la 0, îi lasi faliti”, i-a transmis o urmăritoare, iar Florentina nu a ezitat să răspundă.

Florentina, iubita lui Livian
Florentina, iubita lui Livian de la Puterea dragostei[Sursa foto: Instagram]

„Doamna draga, eu nu am copil... in locul dumneavoastra as pierde timpul acesta cu nepotelul 🤷🏽‍♀️, fetita de o am pe profil este nepoata mea 👍🏽 o seara frumoasa doamna draga”, i-a spus noua iubită a lui Livian.

Alte persoane au comparat-o cu Bianca:

Citeste si: Nuntă la Puterea Dragostei! Andreea Pirui și Marius au hotărât data și locul evenimentului! Primele declarații oficiale!

Citeste si: Nuntă la Puterea Dragostei! Andreea Pirui și Marius au hotărât data și locul evenimentului! Primele declarații oficiale!

„Te-ai logodit cu Mr Livian, asa ca spune lumii adevărul, te-a văzut lumea cu el cand te sarutai😅😅😅/ Din pacate pentru ea si alte cateva, Livian o iubeste doar pe Bianca, care este mult mai sexy

si frumoasa decat pitipoanca asta de 1m si o speranta/ A fost cu asta la Brașov, la Predeal si spui ca o iubește pe Bianca”



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Nuntă la Puterea Dragostei! Andreea Pirui și Marius au hotărât data și locul evenimentului! Primele declarații oficiale!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies