Prințul William, Harry și soțiile lor, apariție în public la Castelul Windsor. Meghan Markle a afişat o burtică suspectă

nepotii reginei elisabeta
William, Harry și soțiile lor

În urmă cu câteva zile, cel mai important personaj feminin al vremurilor noastre, Regina Elisabeta a II-a, s-a stins din viață. De atunci, Familia Regala a intrat din nou în centrul atenției și au avut numeroase apariții publice.

Ieri, nepoții Majestății Sale, acompaniați de soțiile lor, au venit la Castelul Windsor, pentru a îi aduce un omagiu Reginei Elisabeta a II-a.

Nepoții Reginei Elisabeta a II-a, din nou împreună

nepotii reginei elisabeta
William, Harry și soțiile lor[Sursa foto: Captură YouTube/ The Royal Family Channel]

Citeste si: Regele Charles câștigă milioane de lire sterline din fabrica de biscuiți

Este bine cunoscut faptul că relația dintre frații William și Harry, s-a răcit în ultima vreme, de când Ducele de Sussex s-a îndepărtat de Casa Regală.

Se pare că momentele de cumpănă din familie i-a făcut pe Prințul William și pe fratele său, Prințul Harry, să se reunească. Surpriza a fost și mai mare, deoarece și Meghan Markle le-a fost alături. Așadar, nepoții Reginei Marii Britanii, alături de soțiile lor, Meghan și Kate, și-au făcut apariția în public, la Castelul Windsor. Specialiștii au afirmat că nu se așteptau ca cele două cupluri să se afișeze în același timp împreună, în timp ce îi aduc un omagiu Reginei Elisabeta a II-a.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Este un moment istoric atât de extraordinar și, de asemenea, unul profund personal pentru familie, încât ai spera și ai crede că toți membrii familiei s-ar uni și s-ar sprijini în special pe Rege. Și poate că unele dintre aceste răni pot fi vindecate în acest proces.”, a declarat un apropiat al Casei Regale, conform publicației People.com

Ce diferență a fost între cele două cupluri regale

printul harry si meghan
Cum au fost surprinși Meghan și Harry[Sursa foto: Shutterstock]

Citeste si: „Noul nostru Prinț și Prințesă de Wales vor continua să inspire!” Regele Charles îi face pe William și Kate, Prinț și Prințesă de Wales

Nu doar faptul că Prințul William, alături de Kate, i-au invitat pe Prințul Harry și pe Meghan Markle, să îi acompanieze la vizita de la Castelul Windsor, a fost o surpriză.

În timp ce se plimbau prin mulțime, între cele două cupluri a apărut o diferență vizibilă. Ducele de Sussez și soția lui, Meghan, erau mult mai apropiați decât celălalt cuplu regal. Se poate observa, încă de când s-au dat jos din mașină, faptul că Harry și Meghan s-au ținut tot timpul de mână. Așadar, comportamentul lui William și al soției sale, Kate, a fost unul mult mai rece, fiind destul de distanți unul față de celălalt.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Meghan Markle, din nou însărcinată?!

meghan markle insarcinata
Meghan Markle [Sursa foto: Shutterstock]

Citeste si: Cine a fost Lady Diana, Prințesă de Wales. În data de 31 august 1997, Prinţesa Diana şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină

Ambele soții, atât Kate, cât și Meghan, au abordat o ținută simplă, complet neagră. Însă, rochia actriței americane a ridicat câteva semne de întrebare, dezvăluind o posibilă burtică. Așadar, sunt zvonuri cum că Meghan Markle ar fi însărcinată, pentru a treia oară.

Cu toate acestea, Prințul Harry și soția lui nu au anunțat nimic.

 


Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Cât de multă ignoranță și neștiință” Oana Roman, mesaj dur pe internet despre decesul Reginei Elisabeta a II-a

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies