Produsele hidratante ne fac părul mai rezistent la umiditate

Care sunt produsele care ne protejează părul de umiditatea excesivă
Produsele hidratante ne fac părul mai rezistent la umiditate

Aflați din rândurile următoare care sunt produsele de îngrijire a părului recomandate pentru perioadele de umiditate excesivă.

Îngrijirea părului este un subiect important pentru doamne și domnișoare, mai ales atunci când s confruntă cu diferite probleme cauzate de aspectul firului de păr sau de alți factori meteorologici cum ar fi umiditatea în exces.

În cadrul unei emisiuni Diana Baicu, specialist în frumusețe a oferit câteva sfaturi despre produsele pe care trebuie să le aplicăm pe păr pentru a-l proteja de umiditate.

Părul deteriorat este mai afectat de umiditate

Citește și: La cât timp trebuie să tundem vârfurile. ”Vârful care este despicat se rupe, și în loc să ai lungime, pierzi lungime.”

Produsele hidratante ne fac părul mai rezistent la umiditate

Umiditatea în exces ne afectează coafura, în special dacă părul nostru este deteriorat sau deshidratat. De aceea, este foarte important să ne îngrijim părul corespunzător pentru a avea parte de un aspect plăcut, chiar și în zilele cu umiditate excesivă.

Atunci când avem părul foarte sănătos, nu sesizăm foarte clar diferențele în ceea ce privește umiditatea sau temperatura. În schimb, dacă avem părul deshidratat, uscat, deteriorat și dacă avem părul creț, atunci diferența este majoră atunci când vorbim despre umiditatea în exces .”, spune specialistul în frumusețe.

Când vorbim despre condiții de umiditate extremă, ne referim la umiditate sub 20 sau umiditate peste 60.

De aceea, potrivit specialistului în domeniu, atunci când ne alegem produsele pentru îngrijirea părului, ar fi bine să ne uităm la condițiile meteo pentru zilele următoare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Trebuie să ținem cont de temperatură și de umiditatea relativă. Părul are capacitatea de a primi și de a elibera molecule de apă din interior .”, spune specialistul în domeniu.

Care sunt produsele care ne protejează părul de umiditatea excesivă

Citește și: Cum să te tunzi când ai părul creț. „Trebuie să îi respectăm textura lui naturală”

Care sunt produsele care ne protejează părul de umiditatea excesivă

Atunci când ne alegem produsele trebuie ca acestea să ne hidrateze foarte bine părul, să formeze o peliculă la suprafața firului de păr în așa fel încât să mențină umiditatea din interior și să nu îi permită părului nostru să atragă umiditatea din exterior și să aducă un aport de

lipide părului nostru pentru acesta să devină moale și mătăsos.

Potrivit specialistului în domeniu, produsele de îngrijire a părului trebuie să fie adresate texturii părului nostru și potrivite pentru temperatura și condițiile meteorologice de afară. De asemenea, cel mai important lucru este să folosim produse care să ne hidrateze firul de păr în profunzime. Pentru o hidratare în profunzime a firului de păr, specialistul în domeniu recomandă produsele sub formă de ulei, care se aplică pe vârfuri și pe lungimile firului de păr și nu îl îngrașă, din contră îl face mai sănătos și mătăsos. 

Produsele pe care le folosim sunt produse sub formă de spray. Au scrise pe ele fie smooth, fie umidity blocker sau formule de genul acesta. Este foarte important să conțină fie diverse extracte de plante, cum ar fi imortelele, arganul, sâmburii de strugure, care hidratează părul. Este foarte important ca atunci când avem părul degradat să folosim produse sub formă de ulei. Există produse formulate în așa fel încât să corespundă fiecărei tip de textură a părului .”, spune specialistul în domeniu.

 

Pentru persoanele cu părul moale, specialistul în domeniu le recomandă să folosească șamponul uscat și spray de finisare, dar care să nu aibă gradul de fixare mai mare de 3.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Tratamentul cu keratină

Citește și: Adevărul despre tratamentul cu keratină. Avantajele și dezavantajele acestei metode de îngrijire a părului

Produsele hidratante ne fac părul mai rezistent la umiditate

Tratamentul cu keratină rezolvă mute probleme legate de păr, mai ales ale persoanelor cu părul ondulat sau creț. Acesta ajută firul de păr să nu se frizeze. De asemenea, contribuie la sănătatea firului de păr și îi oferă în același timp un aspect strălucitor de lungă durată. 

Există o soluție permanentă pentru persoanele cu părul creț cărora li se frizează părul – tratamentul cu keratină în salon. Pur și simplu schimbă tot. Textura părului nostru se schimbă cu totul. Timp de 3-5 luni părul nostru se transformă. Devine un păr sănătos .”, spune specialistul în domeniu.  

Pe lângă tratamentul cu keratină, există și alte tratamente expres pe care fiecare le poate face în saloanele de înfrumusețare, iar efectul lor ține undeva la două săptămâni. 

 

 


Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

De ce se electrizează părul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies