“Pun ceapa deasupra, ea este cea care dă gustul extraordinar! Sigur salata asta nu are mai mult de 400 de calorii.” Rețeta de salată cu ton a Gabrielei Cristea!

“Pun ceapa deasupra, ea este cea care dă gustul extraordinar! Sigur salata asta nu are mai mult de 400 de calorii.” Rețeta de salată cu ton a Gabrielei Cristea!
“Pun ceapa deasupra, ea este cea care dă gustul extraordinar! Sigur salata asta nu are mai mult de 400 de calorii.” Rețeta de salată cu ton a Gabrielei Cristea!

Gabriela Cristea a dezvăluit cum face salata de ton, care acoperă foarte rapid un prânz sănătos.

Gabriela Cristea a obișnuit deja cu rețete care mai de care mai delicioase, însă nu uită să mănânce și sănătos, chiar dacă i s-a atras de multe ori atenția în mediul online că mănâncă cu foarte multe uleiuri și prăjeli. Gabriela Cristea a ținut să menționeze că se răsfață doar în weekend, iar în timpul săptămânii se bucură de mâncăruri sănătoase și rapide.

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]

Cum prepară Gabriela Cristea salata de ton

Citește și: „Soțul mi-a zis că ar vrea niște vinete mai altfel față de cum le fac eu în mod normal.” Rețeta de salată de vinete a Gabrielei Cristea

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Se mai întâmplă și la case mai mari și la oameni care fac în fiecare zi.” Ce truc folosește Gabriela Cristea pentru a salva maioneza după ce s-a tăiat

Atunci când vrea să pregătească un prânz rapid și sănătos, Gabriela Cristea apelează la salate, așa că de această dată a explicat care sunt ingredientele folosite pentru a pregăti o salată de ton delicioasă. Prezentatoarea TV a folosit doar câteva ingrediente:

  • Salată crocantă
  • Castraveți
  • Ardei
  • Măsline
  • O conservă de porumb
  • O conservă de ton
  • Sare

“Am pus salată crocantă, am tăiat cubulețe niște castraveți și ardei.

Sunt curioasă dacă după rețeta asta îmi mai spune cineva că mănânc cu multe calorii. Mai adaug și câteva măslinuțe, am de două feluri. 6 măsline sunt suficiente. Am scurs aici o conservă de porumb. Sigur salata asta nu are mai mult de 400 de calorii, și astea cu indulgență de la mine. Am aici o conservă de ton în ulei de măsline și voi folosi uleiul de la conservă.
De fiecare data când fac salată cu ceapă, tai ceapa rondele și nu mai pun sare în salată, în schimb pun aici sare, o cantitate mai mare, apoi o zdrobesc așa în mâini pentru a fi mai prietenoasă cu stomacul.”,
a povestit Gabriela Cristea.

Ce adaugă Gabriela Cristea deasupra salatei

După ce toate ingredientele sunt adăugate, Gabriela Cristea a mai stors o lămâie pe deasupra, apoi a adăugat ceapa pentru gust, fiind unul dintre ingredientele principale pentru salata cu ton. 

“Pun ceapa deasupra, ea este cea care dă gustul extraordinar. Mai punem deasupra o jumătate de lămâie stoarsă. Sare nu mai punem pentru că am pus la ceapă, uleiul l-am folosit pe cel de la conservă, o lingură-o lingură jumate. Amestecăm totul și suntem gata să mâncăm.”, a mai adăugat Gabriela Cristea.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Vă propun o mâncare libaneză, ras asfour, cu sos de rodii.” Rețeta de ras asfour cu pui a Gabrielei Cristea!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies