Gabriela Cristea a dezvăluit cum face salata de ton, care acoperă foarte rapid un prânz sănătos.
Gabriela Cristea a obișnuit deja cu rețete care mai de care mai delicioase, însă nu uită să mănânce și sănătos, chiar dacă i s-a atras de multe ori atenția în mediul online că mănâncă cu foarte multe uleiuri și prăjeli. Gabriela Cristea a ținut să menționeze că se răsfață doar în weekend, iar în timpul săptămânii se bucură de mâncăruri sănătoase și rapide.
Cum prepară Gabriela Cristea salata de ton
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Atunci când vrea să pregătească un prânz rapid și sănătos, Gabriela Cristea apelează la salate, așa că de această dată a explicat care sunt ingredientele folosite pentru a pregăti o salată de ton delicioasă. Prezentatoarea TV a folosit doar câteva ingrediente:
- Salată crocantă
- Castraveți
- Ardei
- Măsline
- O conservă de porumb
- O conservă de ton
- Sare
“Am pus salată crocantă, am tăiat cubulețe niște castraveți și ardei. Sunt curioasă dacă după rețeta asta îmi mai spune cineva că mănânc cu multe calorii. Mai adaug și câteva măslinuțe, am de două feluri. 6 măsline sunt suficiente. Am scurs aici o conservă de porumb. Sigur salata asta nu are mai mult de 400 de calorii, și astea cu indulgență de la mine. Am aici o conservă de ton în ulei de măsline și voi folosi uleiul de la conservă. De fiecare data când fac salată cu ceapă, tai ceapa rondele și nu mai pun sare în salată, în schimb pun aici sare, o cantitate mai mare, apoi o zdrobesc așa în mâini pentru a fi mai prietenoasă cu stomacul.”, a povestit Gabriela Cristea.
Ce adaugă Gabriela Cristea deasupra salatei
După ce toate ingredientele sunt adăugate, Gabriela Cristea a mai stors o lămâie pe deasupra, apoi a adăugat ceapa pentru gust, fiind unul dintre ingredientele principale pentru salata cu ton.