„Soțul mi-a zis că ar vrea niște vinete mai altfel față de cum le fac eu în mod normal!” Rețeta de salată de vinete a Gabrielei Cristea

„Soțul mi-a zis că ar vrea niște vinete mai altfel față de cum le fac eu în mod normal!” Rețeta de salată de vinete a Gabrielei Cristea
„Soțul mi-a zis că ar vrea niște vinete mai altfel față de cum le fac eu în mod normal!” Rețeta de salată de vinete a Gabrielei Cristea

Află din rândurile următoare care este rețeta de salată de vinete a Gabrielei Cristea.

Gabriela Cristea este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online cele mai gustoase mâncăruri pe care le gătește pentru familia sa. În familia Gabrielei Cristea există un preparat care se gătește în fiecare săptămână. Este vorba de salata de vinete. Vedeta a încercat numeroase combinații în ceea ce privește acest preparat.

La noi în fiecare săptămână, în weekend, se fac vinete.

Soțul mi-a zis că ar vrea niște vinete mai altfel față de cum le fac eu în mod normal. Le-am încercat în multe feluri. Le-am făcut și simple cu ceapă. Le-am făcut și simple cu usturoi. Le-am făcut și cu maioneză și ceapă sau usturoi. Am încercat și cu iaurt. Le-am pus iaurt și au fost bune, dar nu favoritele noastre .”, a spus Gabriela Cristea pe Facebook.

Rețeta de salată de vinete a Gabrielei Cristea!
Gabriela Cristea [Sursa foto: Facebook]

Rețeta de salată de vinete a Gabrielei Cristea

Citește și: „Să nu credeți că dacă stau acasă și încă am probleme de sănătate, stau de pomană.” Rețeta de ciorbă de fasole a Gabrielei Cristea! Cum s-a descurcat Tavi Clonda în rolul de bucătar?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Boala vine pe un sistem imunitar slăbit. Eu am un truc. Fac niște shoturi de energie, care îmbunătățesc sistemul imunitar.” Cum prepară Gabriela Cristea băutura naturală pentru imunitate?

Ingrediente:

Potrivit informațiilor oferite de Gabriele Cristea, la salata de vinete ai nevoie de maioneză și vinete coapte. Pentru maioneză vedeta a folosit:

  • un gălbenuș de ou;
  • o linguriță de muștar;
  • sare

Mod de preparare:

După ce a copt vinetele și a pregătit maioneza, Gabriela Cristea a tocat vinetele mărunt și le-a adăugat peste maioneză. Apoi, pentru un plus de savoare și un aspect mai altfel, vedeta a bătut vinetele și maioneza cu mixerul, obținând astfel o consistență mai spumoasă.

Atâta timp cât au maioneză pentru mine sunt extraordinare. Nu multă. Eu nu pun niciodată la maioneza pentru vinete lămâie sau acritură, pentru că mie nu îmi plac vinetele acre. Am făcut maioneza și mă apuc acum să tai vinetele încet. Am primit ordin să le bat cu mixerul. Sunt un pic mai spumoase, dar la final tot salată de vinete e.”, a mai spus Gabriela Cristea pe pagina sa de Facebook.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Tăițeii se fac primii în momentul în care vă apucați de supă și până când terminați supa, tăițeii se usucă suficient!” Rețeta de tăiței de casă a Gabrielei Cristea!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies