Raed Arafat, despre noaptea de Revelion: „Nu există în acest moment..."

raed arafat despre restrictii de revelion
Raed Arafat a declarat că restricțiile vor rămâne aceleași și în noaptea de Revelion

Raed Arafat face declarații cu privire la restricțiile de până acum, care vor rămâne la fel și în noaptea de Revelion.

Raed Arafat susține că măsurile restrictive împotriva COVID-19 vor rămâne neschimbate chiar și în noaptea de Revelion. Șeful DSU susține că nu se va permite circulația până la ora 1.00 în noaptea de Crăciun și Anul Nou.

Raed Arafat, despre restricțiile din noaptea de Revelion

„Nu există în acest moment, eu știu că nu avem în acest moment intenția să modificăm regulile. Înțeleg că HoReCa vrea până la ora 1:00, dar este exact situația în care oamenii vor vrea să meargă la petreceri și peste tot, în locuri greu de controlat și să se infecteze.

Înțeleg situația lor financiară, dar ei trebuie să înțeleagă că o astfel de recomandare nu este foarte bună pentru populația care vrea să meargă în astfel de locații”, a declarat Raed Arafat.

Citeste si: Dr. Valeriu Gheorghiță, despre vaccinarea anti-COVID-19: "Toate echipamentele sunt..."

Regulile nu vor și înăsprite, dar nici nu se vor ridica restricțiile, conform declarațiilor lui Raed Arafat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

raed arafat anunt revelion
restricțiile în perioada sărbătorile vor fi aceleași ca și până acum[Sursa foto: PixaBay]

"Eu cred ca in acest moment intelepciunea trebuie sa fie de a lucra impreuna pentru a reduce impactul virusului. Inteleg foarte bine ca fiecare persoana care este afectata de o masura este nemultumita si fiecare persoana care are, poate, o activitate care este afectata nu doreste ca activitatea sa sa fie afectata, dar la un moment trebuie sa intelegem: daca continuam cu exceptiile in sensul eu nu, celalalt nu, celalalt nu, la un moment nu

vom mai avea masuri care sa le implementam pentru a reduce impactul virusului." a precizat Arafat acum ceva timp.

Citeste si: Alexandru Rafila, avertisment fără precedent: "Acesta este un mesaj..."

raed arafat sarbatori
restricțiile impuse din cauza coronavirus trebuie respectate de toată lumea chiar și în perioada sărbătorilor[Sursa foto: PixaBay]

„Sunt convins că unii vor coborî în fața blocului, dar să iasă cu mască, să respecte regula din spațiul public. Dar nu concerte, nu petreceri, așa ceva nu va fi posibil”, a mai spus Arafat.

Pentru cei care au rezervări la munte în noaptea de Revelion, Raed Arafat îi îndeamnă să petreacă ca și cum ar fi acasă, izolați de mulțimi.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Rețeta pentru Babka Trojniak, desertul preparat de Elwira Petre. “Un fel de chec, dar în 3 culori, ușor de pregătit.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies