Raed Arafat, despre valul 4 al pandemiei de COVID-19. Când vor apărea restricții mai dure

raed arafat anunt covid coronavirus
Raed Arafat face un nou anunț despre pandemia de COVID-19

Raed Arafat face declarații cu privire la restricțiile impuse de pandemia de COVID-19. Ce trebuie să știm?

Conform datelor furnizate până la ora actuală, la nivel național există o incidență de 0,06 cazuri la mia de locuitori. Raed Arafat susține că dacă rata de infectare va crește la doi la mie, atunci România se va întoarce la restricții mai dure.

Raed Arafat, despre valul 4 al pandemiei de COVID-19

Raed Arafat este de părere că românii au început să ignore anumite restricții care au mai rămas în vigoare, ceea ce ne va aduce la valul 4 al pandemiei.

"Am văzut că în unele mijloace de transport în comun nu se mai poartă mască, vedem unii care nu mai poartă mască. Nimeni nu îndrăzneşte să le spună că regulile şi legea spun să porţi mască în spaţiile închise, inclusiv în transportul în comun. Acolo riscul este foarte mare. Şi inclusiv în locurile de muncă, în birouri, trebuie respectată regula.

Citeste si: Premierul Florin Cîțu anunță noi măsuri de relaxare de la 1 august

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

raed arafat valul 4
Raed Arafat vorbește despre valul 4 al pandemiei de COVID-19[Sursa foto: Facebook Raed Arafat]

Noi suntem pe regula că dacă sunt 10 în birou şi sunt toţi vaccinaţi, nu mai trebuie să poarte mască. Statele Unite revine şi spune că în spaţiile închise, chiar dacă eşti vaccinat trebuie să porţi mască", a declarat Raed Arafat.

Raed Arafat vorbește și despre momentul în care se va reveni la restricții mai dure, în cazul în care cetățenii nu respectă măsurile de prevenție.

Citeste si: Valeriu Gheorghiță, despre a treia doză de vaccin: „Este foarte probabil ca din luna septembrie să avem această decizie”

”Suntem sub unu la mie ca incidenţă. Media naţională de astăzi este 0,06 la mie. Mai avem judeţe cu 0,02, mai avem judeţe cu 0,01 şi care au ajuns la 0,19. Ilfov care a ajuns la 0.12, Bucureştiul şi care merg spre unu la mie, dar încă suntem departe.

La 2 la mie se va întâmpla ceva.

Deja anumite activităţi se rezervă numai vaccinaţilor şi ne întoarcem la situaţia care a fost înainte de 1 august. La 3 la mie ne întoarcem la situaţia care a fost la 1 iunie ca şi măsuri. De exemplu, întâlnirile mari, dacă este un festival, acolo este rezervat numai vaccinaţilor”, a precizat Raed Arafat.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Vaccinare obligatorie împotriva Covid-19! Varianta Delta, foarte transmisibilă

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies