România intră în stare de normalitate?! Anunțul lui Raed Arafat

raed-arafat-romania-intra-in-stare-de-normalitate
raed-arafat-romania-intra-in-stare-de-normalitate

România intră în stare de normalitate?! Secretarul de stat Raed Arafat a făcut precizările mult așteptate și a anunțat ce se va întâmpla.

România intră în stare fe normalitate? Ei bine, aceasta este una dintre întrebările pe care majoritatea românilor și le pun, mai ales având în vedere evenimentele din ultima perioadă și faptul că România a reintrat pe o pantă ascendentă a îmbolnăvirilor de coronavirus.

Citeste si: Raed Arafat a spus în sfârșit adevărul: de ce nu este căsătorit ”Să nu mă mai aștepte”

Din păcate, totuși, Raed Arafat a anunțat, în cadrul unei intervenții live pentru un post de televiziune autohton că România se află încă departe de acest scenariu, având în vedere că noul coronavirus este încă o aminințare, iar odată cu relaxarea restricțiilor inițiale a crescutși numărul de persoane infectate.

raed-arafat-romania-intra-in-stare-de-normalitate
raed-arafat-romania-intra-in-stare-de-normalitate

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

România intră în stare de normalitate? Declarația șefului DSU

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, secretarul de Stat Raed Arafat, a anunțat că starea de alertă trebuie păstrată.

”Starea de alertă nu aduce ceva în plus față de ce este acum, dar poate să continue anumite măsuri compensatorii pe care noi le-am solicitat pentru a putea relaxa anumite restricții. Din punct de vedere al situațiilor de urgență, noi avem trei stări: starea de normalitate, starea de alertă și starea de urgență.

Deasupra acestor trei stări mai există starea de asediu, în caz de război. Noi nu suntem în situația de normalitate, nu am ajuns acolo. Încă nu știm care va fi evoluția”, a dezvăluit Raed Arafat.

Citeste si: Mesajul lui Raed Arafat pentru cei care spun că pandemia de COVID-19 este o farsă: „Să privească în ochi familiile celor căzuţi la datorie”

De altfel, Raed Arafat a mai anunțat că numărul îmbolnăvirilor este unul îngrijorător și că România nu se află pe o pantă descendentă, așa cum ar fi trebuit.

”Procentul contează foarte mult. Noi am observat în ultimele zile din nou o creștere a procentului, asta înseamnă că noi vom continua să avem probleme. Pentru aceste probleme trebuie să putem să găsim soluții imediate,” a adăugat secretarul de stat Raed Arafat.

Citeste si: Raed Arafat despre cine va scăpa de izolarea la domiciliu, după ce se va întoarce din străinătate

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Raed Arafat a spus în sfârșit adevărul: de ce nu este căsătorit ”Să nu mă mai aștepte”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies