„Sunt pur și simplu foarte fericită”. Raluca Bădulescu a împlinit 48 de ani

„Sunt pur și simplu foarte fericită”. Raluca Bădulescu a împlinit 48 de ani
„Sunt pur și simplu foarte fericită”. Raluca Bădulescu a împlinit 48 de ani

Raluca Bădulescu a împlinit 48 de ani în data de 4 octombrie 2022.

Petrecere mare în showbizul românesc. Jurata „Bravo ai stil” a împlinit frumoasa vârstă de 48 de ani.

În data de 4 octombrie 2022, Raluca Bădulescu și-a celebrat cea de-a 48-a aniversare. Cu această ocazie, vedeta a ținut să le transmită un mesaj tuturor persoanelor dragi din viața sa.

Pentru Raluca Bădulescu este clar că vârsta este doar un număr. Vedeta de la Kanal D se bucură de fiecare moment pe care i-l rezervă viața, având parte de o carieră de succes și de o viață împlinită.

Citeste si: Cine este Raluca Bădulescu. „Am avut o copilărie frumoasă, o adolescență frumoasă și cred că cel mai mare vis al meu era să fiu artistă."

Raluca Bădulescu a surprins adesea publicul larg prin aparițiile sale extravagante, dar și prin personalitatea sa puternică. Vedeta se laudă cu un corp de invidiat și nu ratează nicio ocazie pentru a ieși în evidență prin stilul său nonconformist.

Astfel, a ajuns să fie iubită și apreciată de un număr mare de persoane, care cu ocazia zilei sale de naștere i-au trimis mesaje de felicitare și de apreciere.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În afară de admiratorii ei, care o urmăresc atât pe rețelele de socializare, cât și la fiecare apariție televizată, Raluca Bădulescu se bucură și de compania unui număr mare de prieteni, atât persoane publice, cât și mai puțin cunoscute.

Raluca Bădulescu, declarații cu ocazia aniversării sale de 48 de ani

Citește si: ,,Când te lovește dragostea, te-a lovit”. Raluca Bădulescu, declarații despre bărbatul care i-a furat inima

În prezent Raluca Bădulescu traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei, dat fiind aprecierea și susținerea de care se bucură, dar și faptul că tocmai a început o relație nouă cu Grigore Rareș Gabriel.

Citeste si: Raluca Bădulescu, apariție surprinzătoare pe Instagram. Cum s-a afișat vedeta?

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cu ocazia zilei sale de naștere, jurata de la „Bravo, ai stil!” a ținut să le transmită un mesaj celor care au susținut-o și i-au fost aproape.

Raluca Badulescu
Raluca Badulescu si fiul sau[Sursa foto: Instagram]

„Să vă mulțumesc este puțin spus pentru toată dragostea pe care mi-o purtați! Sunt alături de toți prietenii mei, de familie, de familia Kanal D, de cei care mă urmăresc, am primit urări atât de frumoase, nici nu știu ce pot să spun că îmi doresc! Sunt recunoscătoare că tot ceea ce se întâmplă în viață mea mă face să mă simt că am 28

de ani, nu 48. Energia, vibe-ul, fericirea, tot ceea ce primesc din partea familiei mele și a tuturor celor apropiați, mă fac să-mi doresc să păstrez aceste momente pentru totdeauna. Nu aș schimba nimic din viața mea, nu regret nimic, sunt pur și simplu foarte fericită. Vă mulțumesc, mă înclin și vă iubesc din tot sufletul meu pentru fiecare moment al vieții mele!”,  a declarat Raluca Bădulescu pentru Kanal D.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Raluca Bădulescu, în culmea fericirii. Jurata de la Bravo, ai stil! Celebrities este îndrăgostită până peste cap. Cine este bărbatul care i-a furat inima

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies