Raluca Bădulescu, intervenţii estetice după izolare! "Simţeam că îmbătrâneam"

Raluca Bădulescu, intervenţii estetice după izolare!
Raluca Bădulescu, intervenţii estetice după izolare! "Simţeam că îmbătrâneam"

Raluca Bădulescu, intervenţii estetice după izolare! Vedeta a dat fuga la medic!

Raluca Bădulescu s-a numărat printre primele cliente care au apelat la medicul chirurg estetician Iancu Morad în prima zi când clinica acestuia și-a redeschis ușile după relaxarea restricțiilor sociale. Vedeta mărturisește că săptămânile în care a stat în casă, în cea mai mare parte a timpului cu ochii ațintiți în telefonul mobil sau televizor, și-au pus amprenta asupra aspectului său estetic. Astfel se face că cea mai mare dorință a sa a fost ca, odată ce va putea ieși din casă, să își viziteze medicul estetician pentru tratarea semnelor lăsate de perioada stresantă pe care a traversat-o.

Citeste si: Cum elimini toxinele din ficat după perioada de izolare la domiciliu? Iată ce recomandă un nutriţionist celebru!

Prin urmare, în prima zi în care clinica și-a reluat activitatea, Raluca Bădulescu s-a prezentat la consultație și a reușit să scape de ridurile apărute în zona frunții și a ochilor.

Raluca Bădulescu, intervenţii estetice după izolare! "Injecții fine cu toxină botulinică în zona frunții, dintre sprâncene și la colțul ochilor" 

„În aceste aproape trei luni de stat în casă simțeam că îmbătrâneam pe zi ce trece fără medicul meu! Nu a existat zi de la Dumnezeu să nu mă gândesc la el. Abia așteptam redeschiderea asta! Am stat în această perioadă mai tot timpul cu ochii în telefon și la televizor. M-am încruntat mult! Stresul s-a lăsat cu ceva riduri de care vreau acum să scap!”, declară Raluca Bădulescu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cum ne potolim poftele cât timp stăm acasă. Sfaturi de la nutriționistul Gianluca Mech!

Pentru a-i reînprospăta aspectul estetic, Iancu Morad i-a aplicat injecții fine cu toxină botulinică în zona frunții, dintre sprâncene și la colțul ochilor.

„Simt cum intră frumusețea și tinerețea în mine! Valuri, valuri!”, declara vedeta în timp ce medicul Iancu Morad injecta substanța menită să șteargă ridurile.

„Toate femeile merită un tratament de reîntinerire după această perioadă stresantă. Abia așteptam să îl revăd pe medicul meu! Abia aștept să revin ca să refacem și conturul buzelor. E important să fim mulțumiți de noi însine, de modul în care arătăm, să ne îngrijim și să avem alături un medic excelent, care lucrează fin și ne pune în valoare frumusețea”, adaugă Raluca Bădulescu.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Situația pe care Bogdan a vrut să o lămurească cu Denisa în Camera Roșie. De ce s-a enervate tânăra? „Bogdan, oprește-te că te duci în alt film!”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies