Ramona de la Puterea Dragostei 2, viitoare concurentă la Survivor 2021?!

ramona modoi survivor
Ramona Modoi și-a exprimat dorința de a fi concurentă la Survivor 2021

Ramona Modoi, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, mărturisește că și-ar dori să concureze la Survivor 2021.

Ramona Modoi de la Puterea Dragostei, sezonul 2, își dorește să participe la Survivor 2021, însă mama ei nu este de acord. Ce spune fosta concurentă a show-ului matrimonial de la Kanal D?

Ramona Modoi, de la Puterea Dragostei la Survivor 2021?!

Ramona Modoi de la Puterea Dragostei a fost cât se poate de sinceră și a mărturisit că și-ar dori să participe la Survivor 2021, ba chiar a fost și foarte încurajată în acest demers.

Singura care i-a spus Ramonei să nu plece în Republica Dominicană a fost chiar mama ei, însă frumoasa blondină mărturisește că nu i-ar fi așa de greu la Survivor România.

Citeste si: Alexandru Moroșanu de la Puterea Dragostei, noul concurent la Survivor 2021?!

„Chiar am vrut să mă înscriu, dar nu m-a lăsat mama.

Mi-a zis că n-o să rezist. Chiar îmi doream să mă duc. Mi-au spus și cei din casă, mi-a zis și Ella că sunt bună, că la Survivor aș face față”, a declarat Ramona Modoi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

ramona modoi despre survivor
Ramona Modoi se simte mai pregătită ca niciodată pentru a participa la Survivor România [Sursa foto: Instagram Ramona Modoi]

"Eu n-am treabă nici cu mâncarea. La mâncare n-o să îmi fie greu (…) Aș avea probleme la anumite probe, căci nu știu să înot”, a precizat Ramona.

Ramona Modoi a declarat că se va pune la punct pe toate planurile, astfel că în sezonul următor al emisiunii Survivor să poată participa fără probleme.

Citeste si: Jason Derulo și Jena Frumes au dezvăluit sexul bebelușului lor!

Cornelia Ionescu a încurajat-o pe Ramona să învețe să înoate, mai ales că multe concurente de la Survivor 2021 nu au avut această capacitate la început.

De asemenea, Ramona a povestit câte ceva și despre momentele în care era concurentă în cadrul show-ului matrimonial de la Kanal D. Blondina spune că nu toată lumea petrece și se distrează atunci când nu sunt filmați. Pe când era prietenă cu Ella Tina, cele două foste concurente mergeau extrem de puțin prin Istanbul, se plimbau, făceau cumpărături și de întoarceau în camerele de hotel.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Livian de la Puterea Dragostei îi ia apărarea lui Jador de la Survivor 2021: "L-a împins..."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies