Răzvan Ciobanu, înmormântat fără slujbă?! Anunțul șocant al unui preot: ”Apartenența sa departe de Hristos nu ne permite”

Răzvan Ciobanu, înmormântat fără slujbă?! Anunțul șocant al unui preot: ”Apartenența sa departe de Hristos nu ne permite”
Răzvan Ciobanu, înmormântat fără slujbă?! Anunțul șocant al unui preot: ”Apartenența sa departe de Hristos nu ne permite”

Răzvan Ciobanu ar putea fi înmormântat fără slujbă. Un preot susține că nu se va putea face slujba din pricina "apartanenței" designerului "departe de Hristos".

"Apartenența sa departe de Hristos nu ne permite să oficiem slujbe de înmormântare. Răzvan Ciobanu a declarat în repetate rânduri că nu este fiul lui Dumnezeu și biserica nu-i poate fi alături. Cu toate acestea regretăm pierdea lui și sperăm ca Dumnezeu să-l ierte pentru păcatele pământești” , a spus preotul pentru huff.ro.

Citeste si: Cuvintele sfâșietoare ale mamei lui Răzvan Ciobanu, după ce a aflat că fiul ei a murit în accident de mașină: ”Vă rog doar să-l lăsați să se odihnească în pace”

Citeste si: Răzvan Ciobanu a trimis un SMS înainte de moarte! Ce transmitea în el este cutremurător

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Localnicii care l-au găsit pe Răzvan Ciobanu fac declarații cutremurătoare

Poziția oficială a BOR

Biserica Ortodoxă Română a exprimat un punct de vedere oficial după decarația preotului.

“Este un moment greu pentru familie, e de bun simț ca ea să fie lăsată în pace să se ocupe de ceea ce înseamnă înmormântarea. E o tragedie, era un om tânăr. Dacă vor apărea probleme, abia apoi se poate discuta. Lucrurile trebuie să se întâmple în liniște. Cei abilitați să decidă într-o eventuală situație de acest gen sunt cei de la Arhiepiscopia Bucureștilor” ,a declarat un oficial din partea Patriarhiei pentru Fanatik.ro.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Localnicii care l-au găsit pe Răzvan Ciobanu fac declarații cutremurătoare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies