Răzvan Marin va deveni tătic pentru prima dată! Fotbalistul și iubita lui au dezvăluit sexul bebelușului

Răzvan Marin și iubita sa, Corina, vor deveni părinți pentru prima dată!
Răzvan Marin și iubita sa, Corina, vor deveni părinți pentru prima dată!

Cei doi îndrăgostiți vor deveni părinți în câteva luni, iar acest lucru aduce mare bucurie în familiile celor doi! Iată care este sexul bebelușului

Cunoscutul sportiv are parte în aceste momente de fericire maximă fiindcă frumoasa lui parteneră îl va face tătic pentru prima oară. În cadrul unei ceremonii private la care au participat doar apropiații, cei doi tineri au dezvăluit sexul bebelușului, iar vestea l-a surprins profund chiar și pe Răzvan.

Citeste si: Anda Adam a primit un inel de la iubitul ei

Tânărul este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști de la noi din țară și datorită acestui lucru viața lui profesională merge mai bine ca niciodată.

Nici pe plan sentimental nu are de ce să se plângă, acum că frumoasa lui soție este însărcinată și pregătită ca în următoarele luni să îl facă tătic pentru prima dată. 

Citeste si: Eva Zaharescu și Ștefan Manolache s-au despărțit! Cum s-a afișat fiica Andreei Berecleanu după separare

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Răzvan Marin și iubita sa, Corina, vor deveni părinți pentru prima dată!
Răzvan Marin și iubita sa, Corina, vor deveni părinți pentru prima dată![Sursa foto: Instagram]

Reacția lui Răzvan Marin când a aflat sexul bebelușului

Sportivul trăiește o adevărată poveste de iubire alături de partenera lui, Crina, care este studentă la Medicină. Se pare că tânăra este o norocoasă şi asta pentru că Răzvan o răsfaţă ori de câte ori are ocazia cu vacanţe de lux. Se pare că Răzvan va trebui să își împartă atenția, acum că familia lui se mărește.

În cadrul unui eveniment emoționant la care au foat invitați cei din familie și prietenii lor apropiați a fost dezvăluit sexul bebelușului. Mai multe fotografii de la petrecere au fost publicate de cuplu pe reţelele de socializare. 

Citeste si: Alexandra de la Puterea dragostei nu mai poartă inelul de logodnă de la Codruț! Ce dezvăluiri a făcut blondina despre despărțire

Așadar, fanii cunoscutului fotbalist au văzut cât de fericit a fost acesta când din cutia special pregătită au ieșit o grămadă de baloane roz, semn că Răzvan Marin va deveni tătic de fată!

Răzvan Marin și iubita sa, Corina, vor deveni părinți pentru prima dată!
Răzvan Marin și iubita sa, Corina, vor deveni părinți pentru prima dată![Sursa foto: Instagram]

La fel de emoționată a fost și Crina, de care am putea spune clar că nu știa ce sex va avea bebelușul ei. Imediat după ce a aflat marele mister, bruneta i-a sărit în braţe partenerului său, iar cei doi s-au îmbrăţişat minute bune.

Fericirea lor le-a fost transmisă, bineînțeles, și invitaților de la eveniment care nu au putut decât să le ureze toate gândurile bune.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Neînțelegeri între Mariana și Mădălina de la Puterea dragostei! Ce s-a întâmplat cu prietenia dintre cele două

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies