O omletă extrem de simplă, cu o textură cremoasă, gata în 5 minute. Este ideală pentru micul dejun. Se serveşte ca atare sau pe pâine prăjită.
Omleta grecească Ingrediente:
15 g unt (aprox. 1 lingură)
3 ouă mari
o linguriţă apă minerală
100 g brânză Feta, sfărâmată
piper
Citeste si: Pui teriyaki cu legume, reţeta scăzută în calorii
Citeste si: Penne cu pui Alfredo – alegere ideală pentru o cină rapidă, sățioasă și delicioasă, pentru întreaga familie
Omleta grecească Mod de preparare:
Untul se pune la încins într-o tigaie adâncă.
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Ouăle se bat spumă. Se adaugă apa minerală, se mai amestecă puţin, apoi se toarnă în tigaie.
Când încep să se prăjească, se adaugă brânza Feta.
Citeste si: Supă de porumb cu cartofi şi afumătură
Citeste si: Stromboli. Gustarea care a cucerit lumea, inventata in 1950
sursa: vreaudouaportii.ro