Poza pe care Bianca de la Puterea Dragostei ar trebui s-o şteargă URGENT de pe net! A vrut să fie sexy, dar uite ce gafă MONUMENTALĂ a făcut! FOTO!

Poza pe care Bianca de la Puterea Dragostei ar trebui s-o şteargă URGENT de pe net! A vrut să fie sexy, dar uite ce gafă MONUMENTALĂ a făcut!  FOTO!
Poza pe care Bianca de la Puterea Dragostei ar trebui s-o şteargă URGENT de pe net! A vrut să fie sexy, dar uite ce gafă MONUMENTALĂ a făcut! FOTO!

Bianca Comănici, poza pe care NU ar fi trebuit să o posteze vreodată! A făcut o gafă monumentală!

Bianca Comănici are doar 20 de ani, dar a devenit o vedetă în toată regula odată cu participarea la Puterea Dragostei, cel mai iubit show matrimonial al momentului. Tânăra a câştigat primul sezon al emisiunii, iar în cel de-al doilea a obţinut de multe ori premiul "favorita săptămânii".

Bruneta are aproape 400.000 de urmăritori pe instagram, toţi susţinând-o şi încurajând-o în cele mai grele momente, dar şi acum când este extrem de fericită alături de "lupul" Livian.

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, declaraţii BOMBĂ după despărţirea de Alex Zănoagă! Vezi dacă a vrut să se întoarcă la Jador! "Am ales să plec"

Cei doi sunt împreună de mai bine de o lună şi jumătate şi trăiesc o poveste de dragoste intensă, frumoasă şi plină de mister.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Ei bine, dacă astăzi tânăra este deja o vedeta adulată de sute de mii de români, în urmă cu doi ani făcea tot felul de poze mai mult sau mai puţin inspirate de dragul "like-urilor", ca aproape toate puştoaicele de vârsta ei.

Bianca Comănici, poza pe care NU ar fi trebuit să o posteze vreodată! Uite ce se observă în baia tinerei!

La una dintre imaginile cu ea în baie, nu şi-a dat seama însă că, deşi ea era drăguţă, pe fundalul pozei se regăseau nişte elemente care n-au ce să caute într-o şedinţă foto.

Citeste si: Bombă la Puterea Dragostei! Simina şi Jador se căsătoresc! Citeşte dezvăluirile care te vor lăsa fără cuvinte!

Iar aici vorbim despre un vas de toaletă sau un bideu, un mop... uzat şi o cârpă aşezată pe calorifer. Nu avem cum să nu remarcăm, totuşi, că Bianca a evoluat lăudabil de acum trei ani, când a fost făcută fotografia cu pricina. De când este la "Puterea Dragostei", bruneta pozează ca un adevărat model şi este extrem de atentă la detalii.

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Bianca o să înnebunească când o să vadă imaginile! Livian, scene fierbinți pe yacht, cu Andra și Andreea de la Puterea Dragostei

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies