Manuela de la ”Puterea Dragostei”, star al videoclipurilor unor artiști celebri

Manuela de la ”Puterea Dragostei”, star al videoclipurilor unor artiști celebri
Manuela de la ”Puterea Dragostei”, star al videoclipurilor unor artiști celebri

Manuela, cea mai nouă concurentă de la ”Puterea Dragostei”, este una dintre tinerele care, de-a lungul ultimilor ani, a avut un succes uriaș în lumea manelelor, artiștii înghesuindu-se să o aibă în clipurile melodiilor de succes ale lor.

Fostă Miss Alba, Manuela de la ”puterea Dragostei ” a avut, până de curând, o relație cu Alex Bobicioiu, unul dintre concurenții din primul sezon al emisiunii fenomen moderate de Andreea Mantea.

Citeste si: Cine este noua concurentă de la Puterea dragostei! Manuela s-a iubit cu un fost concurent

Citeste si: Prima reacție a Plușicăi de la ”Puterea Dragostei” după ce Culiță Sterp s-a întors la Carmen de la Sălciua

Citeste si: Dezvăluiri surpriză la Puterea dragostei! Plușica "s-a combinat" cu Alex Bobicioiu! Avem toate detaliile EXCLUSIV

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

De altfel, relația lor de dragoste a început tot pe platourile de filmare ale unul videoclip, iar acolo cei doi, deși trebuiau să joace rolurile unor îndrăgostiți care se certau, au cam uitat de… ceartă și s-au îndrăgostit serios unul de celălalt.

Cu toate acestea, relația lor nu a durat prea mult, distanța dintre ei fiind de natură să îi despartă. ” În momentul de față eu și Alex nu mai formăm un cuplu. Pe viitor, doar Dumnezeu știe ce va fi. Îl respect și îl apreciez pe Alex, e un bărbat bun, sufletist și cu multe alte calități care nu s-au văzut la TV, însă relația noastră este, acum, doar una de prietenie.
Îl respect și îl apreciez pe Alex, așadar, noi o sa rămânem prieteni”, ne-a spus, în exclusivitate, bomba sexy Manuela Oprișiu de la ”Puterea Dragostei”. Mai mult, recunoștea ea cu ceva timp în urmă, participarea la show-ul Puterea Dragostei”
este un vis care I s-a împlinit acum.

Pentru Manuela de la ”Puterea Dragostei” nu a fost însă singura experiență pe platourile de filmare, bomba sexy devenind una dintre cele mai cunoscute figuri din clipurile de manele.

De altfel, la filmări l-a cunoscut și pe Culiță Sterp. ”Filmam cu Sorina Ceugea, care este amica mea, am apărut în mai multe videoclipuri de-ale ei și am jucat și în cel în care a cântat alături de Culiță Sterp. Apoi, m-am împrietenit și cu Culiță, am mai apărut în câteva videoclipuri de-ale lui. Cred că, până acum, am la activ peste 30 de clipuri în care am jucat”, ne-a dezvăluit, în exclusivitate, Manuela de la ”Puterea Dragostei”.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Manuela Oprișiu, fosta iubită a lui Alex Bobicioiu de la ”Puterea Dragostei” a fost Miss Alba

Manuela Oprișiu și Alex Bobicioiu au fost împreună câteva săptămâni, iar fostul concurent al show-ului pusese mâna pe una dintre cele mai frumoase femei din țară. Nu de altceva, dar Manuela câștigase titlul de Miss Alba și se poate lăuda cu forme pentru care celebritățile de la noi ar face crimă.

Mai mult, Manuela Oprișiu, fosta iubită a lui Alex Bobicioiu de la ”Puterea Dragostei”, nu se teme să își expună formele perfecte, cu atât mai mult cu cât este 100% naturală.

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies