Roxana de la Puterea Dragostei și-a pus silicoane? Fotografia care le-a atras atenția fanilor: „Ai exagerat cu buzele și cu sânii”

Roxana de la Puterea Dragostei și-a pus silicoane? Fotografia care le-a atras atenția fanilor: „Ai exagerat cu buzele și cu sânii”
Roxana de la Puterea Dragostei și-a pus silicoane? Fotografia care le-a atras atenția fanilor: „Ai exagerat cu buzele și cu sânii”

Roxana de la Puterea Dragostei și-a făcut fanii să creadă că și-a pus silicoane. După ce au văzut fotografia i-a spus că a exagerat cu sânii și buzele.

Roxana de la Puterea Dragostei este, încă de la intrarea ei în emisiune, una dintre cele mai controversaet concurente. Scandalurile și certurile repetate în care a fost implicată au adus-o în atenția publicului. Fie că îi admiră curajul, personalitatea puternică și felul impulsiv de fi, fie că o condamnă pentru comportamentul ei, numele Roxanei este pe buzele celor care urmăresc show-ul de televiziune.

Frumoasa Roxana are aproape 250.000

de urmăritori pe pagina ei de Instagram și publică aproape zilnic fotografii în care își etalează silueta perfectă și ținutele care o un în valoare. Recent, însă, a atras atenția cu decolteul ei. Fanii bănuiesc că tânăra și-a pus și silicoane după ce, în scurta vacanță de Paște petrecută în România, ea a apelat la un medic pentru a a-și mări buzele.

Citeste si: Roxana de la ”Puterea Dragostei” îl distruge pe Bogdan Mocanu după ce a fost părăsit de Andra! ”El, săracu`, a mușcat-o. A doua oară” EXCLUSIV

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Reacția fanilor când au văzut fotografia cu Roxana! S-au gând că și-a pus silicoane

Dacă unii dintre fani spun că decolteul generos pe care Roxana îl afișează în fotografia cu pricina se datorează sutienului cu burete pe care ea l-ar purta pe dedesubt, alții spun că ea a apelat la serviciile unui chirurg estetician.

Citeste si: Șoc! O fostă concurentă aruncă bomba: Bianca și Livian nu vor mai fi împreună la Puterea dragostei! Ce spune tânăra despre cuplul momentului!

„Și-a strâns și ea sutienul ăla sa para ca are sâni mai mari”, a scris o tânără care nu crede că Roxana s-a operat.

„Dupa acid in buze,ti-ai pus si silicoane? Te distrugi fizic singura... Păcat...”, a scris o admiratoare a emisiunii, care nu este de acord cu operațiile estetice. „Acum sincer, ai exagerat foarte mult și cu buzele și sânii! Dar, dacă ție îți place, nu trebuie să-i placă și altuia.

Cel mai bine e sa fii natural, așa cum te-a dat Dumnezeu,sincer. Nu știu dacă aveți aceeași părere ca mine, dar asta este părerea mea.”,
a mai transmis o fană. 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Andra de la Puterea Dragostei a dat cărțile pe față și a spus adevărul despre Bogdan Mocanu! ”E fiert după mine!” S-au despărțit cei doi?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies