Andreea Oprică de la Puterea Dragostei s-a despărțit de iubit cu 3 zile înainte de a intra în show! ”Am încercat să...”

Andreea Oprică de la Puterea Dragostei s-a despărțit de iubit cu 3 zile înainte de a intra în show! ”Am încercat să...”
Andreea Oprică de la Puterea Dragostei s-a despărțit de iubit cu 3 zile înainte de a intra în show! ”Am încercat să...”

Andreea Oprică de la Puterea Dragostei a spus adevărul despre iubitul de care s-a despărțit cu doar 3 zile înainte de a intra în emisiune.

 

Andreea Oprică, noua concurentă de la Puterea Dragostei, a avut deja câteva discuții aprinse cu Jador, dar și cu Bianca. Andreea a fost acuzată că are iubit acasă.

Ei bine, noua concurentă de la Puterea Dragostei, a dezvăluit că s-a despărțit de iubit cu doar 3 zile înainte de a intra în show.

”Am terminat acea relație cu băiatul de care se spune în emisiune, cu 3 zile înainte să ajung la Puterea Dragostei.

Eu cu acel băiat nu am trăit o mare dragoste, am încercat să am o relație, dar s-a dovedit că nu eram compatibili. Nu am avut sentimente pentru el. Este un băiat de 33 de ani, nu este sponsorul meu. Am venit în emisiune pentru că am fost chemată, după ce mă înscrisesem”, a povestit Andreea Oprică de la Puterea Dragostei.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Andra și cu Bogdan Mocanu după ce au ieșit din casa Puterea dragostei: „Am încercat să rezolvăm, dar...”

Citeste si: Mesajul primit de Ștefania,  la un an după ce a plecat de la Puterea Dragostei! Nu se aștepta la asta!

Noua concurentă a vorbit și despre fostele sale relații.

”Am avut o relație de 7 ani. Am fost în depresie doi ani după despărțire, pentru că a fost o iubire obsesivă, aș putea spune”, a mărturisit Andreea Oprică.

Andreea Oprică de la Puterea Dragostei s-a certat cu Jador

Deși a intrat în casa de la Puterea Dragostei de puțin timp, Andreea Oprică a avut câteva conflicte, unul din concurenții cu care s-a certat a fost chiar Jador.

„Jador a spus că am venit aici pentru faimă, să-mi urmăresc anumite scopuri, că vreau să ajung vedetă. De ce, Jardel, ți-ai găsit să mă acuzi pe mine? Prezint un pericol pentru tine? A venit în emisiune victimizându-se.”, a mai adăugat Andreea Oprică. 

Citeste si: Surpriză! Ce a spus Ella de la Puterea dragostei când a aflat că Simina este cu adevărat gravidă! ”Am un mesaj pentru ea”

Andreea Oprică de la Puterea Dragostei a participat la Miss International

Andreea Oprică are 31 de ani. Pe pagina sa de socializare, Andreea Oprică are o mulțime de fotografii din perioada în care era fotomodel. Noua concurentă a participat chiar și la Miss International 2013, acolo unde a obținut premiul al doilea. Concurenta are și o agenție de modeliing, potrivit 7iasi.ro și nu o singură dată a putut fi văzută în compania lui Cătălin Botezatu sau a lui Victor Slav, care au venit la diferite evenimente la care a participat și ea.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ella de la Puterea dragostei, dezvăluiri uluitoare despre fostul logodnic! ”Am plâns când am aflat că are o altă iubită! Așa se întâmplă când ai sentimente”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies