Fosta prezentatoare TV a devenit mamă pentru a treia oară

Fosta prezentatoare TV a devenit mamă pentru a treia oară
Fosta prezentatoare TV a devenit mamă pentru a treia oară

Bucurie mare în showbiz.

Veste uriașă în showbizul din România. Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România a devenit mamă pentru a treia oară. Cristina Dochianu a adus pe lume un băiețel, pe care deja l-a adus acasă.

Evenimentul a fost unul extrem de special, iar Cristina a ținut să împărtășească împreună cu prietenii săi virtuali momentul în care micuțul Nicolas a ajuns acasă și și-a cunoascut surioarele.


Deși este extrem de discretă cu viața personală și s-a retras din lumina reflectoarelor, Cristina a ținut să le arate tuturor cât de fericite au fost fetițele sale că
mai este un bebeluș în casă.

Citeste si: Cristina Ich a fost cerută de soție: „Este exact cum mi-am imaginat”

Citeste si: Cristina Ich, momente cumplite după naștere: „Am avut o săptămână groaznică, nu vorbesc”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Deea Maxer și-a alăptat fetița în parc: ”Alăptez aici și oriunde altundeva atâta timp cât ei ii este foame și are nevoie de mine!”

Cristina este căsătorită cu Cristian Fogarassy și mai au împreună două fetițe, Yvonne, în vârstă de 5 ani și Anais, de 2 ani şi jumătate.

Cristina Dochianu s-a căsătorit în 2013

Cei doi s-au căsătorit în anul 2013, într-o ceremonie discretă care a avut loc lângă Orșova. Acesta este orașul în care Cristina și-a petrecut copilăria.

„Jumatatea mea poate să aibă 10 calități sau poate să aibă una singură cu care să mă fascineze.

Nu știu, cred că am nevoie de un bărbat lângă care să mă simț protejată, să simț că nu mi se poate întâmplă nimic rău. Trebuie să fie stăpân pe el, încrezător și să se descurce în orice situație. Mi-ar plăcea să râd mult în prezența lui, să aibă simțul umorului, să aibă inițiativă și dacă se poate să îmi citească și gândurile. Știu, am văzut prea multe filme cu super-eroi! Oare există Superman?”, a declarat amuzata Cristina Dochianu pentru showbiz.ro.

Înainte de a fi cu soțul său, Cristina a avut o relație cu Radu Cernăuțean, din trupa Crush. Aceștia au fost împreună pentru câțiva ani.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Veste uriașă în showbiz! A născut un băiețel perfect sănătos

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies