Despărțire șocantă în showbiz! Au pus punct poveștii de dragoste după numai un an de relație

Despărțire șocantă în showbiz! Au pus punct poveștii de dragoste după numai un an de relație
Despărțire șocantă în showbiz! Au pus punct poveștii de dragoste după numai un an de relație

Vezi ce poveste de dragoste a luat sfârșit.

Protagonistul Magic Mike și mult iubita cântăreață britanică Jessie J au decis să se despartă după o relație mai lungă de un an. O apropiată de-a celor doi a confirmat faptul că deși cei doi au ales să încheie relația amoroasă, au rămas în strânse legături de prietenie și se înțeleg în continuare foarte bine.

Cu toții tânjeam după relația perfectă pe care Jessie și Channing o afișau pe rețelele de socializare, dar se pare că relitatea era alta față de ce știam noi.

Cu doar trei luni în urmă, în septembrie, Jessie J a lansat în timpul unui concert în West Hollywood o nouă piesă de dragoste dedicată iubitului său, iar în aceeași lună el ne-a demonstrat tuturor că este bărbatul perfect deoarece fanii l-au prins cum își fotografia iubita- era evident cât de mult cei doi se iubeau.

Citeste si: Oana Roman, prima apariție după ce a anunțat despărțirea de Marius Elisei: „Înflorești pe zi ce trece”

Citeste si: Iancu și Denisa de la Puterea dragostei s-au despărțit! Cine s-a băgat între ei

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Divorț bombă la Exatlon! Una dintre cele mai îndrăgite ”războinice” s-a separat de soțul ei! Abia acum s-a aflat! ”Am terminat totul după ce m-am întors din Republica Dominicană”! EXCLUSIV

La începutul lunii octombrie, Jessie J a postat pe Instagram, în secțiunea story, că îi este dor de iubitul său și mai ales de îmbrățișările lui, așa că pare-se că despărțirea este recentă din moment ce britanica a comentat la una din postările actorului american în urmă cu 3 săptămâni.

Despărțirea celor doi survine la o lună după ce s-a finalizat divorțul dintre Channing Tatum și fosta sa soție Jenna Tatum, divorț care s-a întins pe o perioadă mai lungă de un an.

Despărțirea Jennei de Tatum a fost anunțată în media pentru prima dată în Aprilie 2018 și s-au luat toate măsurile de precauție necesare ca fiica lor, Everly, să nu aibă de suferit. Fosta soție a îndrăgitului actor este fericită și a trecut peste, fiind acum implicată într-o relație cu actorul Steve Kazee. Aceasta este însărcinată și urmează să nască primul lor copil.

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

A înșelat-o Iancu pe Denisa cu Andreea Pirui? ”Sper să fim împreună poate pentru totdeauna” Tânărul și-a deschis sufletul în casa Puterea Dragostei

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies