Unde locuiește Marius Elisei, după separarea de Oana Roman: „Stă...”

Unde locuiește Marius Elisei, după separarea de Oana Roman: „Stă...”
Unde locuiește Marius Elisei, după separarea de Oana Roman: „Stă...”

Ce a dezvăluit fiica lui Petre Roman.

Oana Roman a anunțat în urmp cu două săptămâni că se separă de soțul său, după o relație de 7 ani. De curând, aceasta a explicat și ce se întâmplă cu Marius Elisei, după ce au luat această decizie.

Vedeta a petrecut ultimele luni gândindu-se dacă să facă sau nu acest anunț și a ținut să explice că nu este vorba despre divorț, ci despre separare.

„Eu nu am pronunțat niciodată cuvântul divorț. Am scris că este vorba de o separare. Trebuia să faceți analiza pe text. Nu mă interesează ce a înțeles lumea. Ne-am separat și mai departe timpul va decide ce se va întâmpla cu noi”, a declarat Oana Roman, pentru Click!

Tot în cadrul aceluiași interviu, Oana Roman a lămurit și o altă întrebare: cea legată de locul unde Marius Elisei locuiește, după ce s-a produs ruptura.

Asta pentru că, întrebată unde își mai doarme soțul ei nopțile, Oana Roman a răspuns sec: „Stă unde vrea!”

Citeste si: Oana Roman, prima apariție după ce a anunțat despărțirea de Marius Elisei: „Înflorești pe zi ce trece”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Oana Roman, atacata IN ULTIMUL HAL de un psiholog cunoscut. Motivul este halucinant. "Stai bine pe tarlaua cefelor de porc!"

Citeste si: Cutremurător, Oana Roman a căzut în depresie! ”E îngrozitor. Un an de zile nu am ieşit din casă, nu munceam, nu socializam” EXCLUSIV

Oana Roman, prima declarație despre separarea de Marius Elisei

„Am ezitat de zeci de ori să fac aceasta postare! Am scris-o si am sters-o apoi! Din pacate, o fac pana la urma! Sunt un om asumat, sincer si transparent.

Niciodată nu am fost ipocrită și nu am mimat sau pozat în fericirea perfecta asa cum se face pe rețelele sociale. Am o datorie fata de publicul meu pe care nu l-am mintit niciodată.


Prefer să aflați de la mine decat din zvonuri sau speculații



In aproape 7 ani de relație am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate și fericirea adevărată, dar am avut si momente foarte grele in care amândoi ne am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile! Aceste încercări si-au pus amprenta asupra noastră si desi am

incercat si luptat pentru familia mea, am ajuns in punctul in care între noi lucrurile nu mai functioneaza ca si cuplu.

Am decis de comun acord să ne separăm! Nu stiu daca pentru totdeauna, asta doar timpul va decide. Scopul nostru comun rămâne acela de a o creste frumos pe Isabela! Cu aportul amândurora din toate punctele de vedere.

Citește și: Roberta și Sebastian, primele declarații după descalificarea din „Casa Iubirii”: „Fiecare primește ceea ce merită” Unde se află acum cei doi, alături de fetița lui Sebastian- kanald.ro

Citește și: Ea este Virginia, doctorița de la ATI care a fost aproape strivită de o șoferiță! Coincidență stranie, accidentul s-a produs după ce și-a înmormântat socrul - stirilekanald.ro

Cand părinții mei au divorțat, tata a decis sa întrerupă orice fel de comunicare si legatura cu mama, lucru care mi-a cauzat o suferință și o trauma de nedescris. Vreau ca Isabela sa NU trăiască această suferință, si imi doresc ca relatia noastră ca părinți sa ramana una civilizată și de prietenie in a putea sa ne creștem în mod responsabil copilul.

Marius a fost lângă mine cand nu a fost nimeni, s-a împlicat impecabil din punct de vedere afectiv si fizic in cresterea Isabelei, am trăit multe lucruri frumoase si pt asta il respect si il

voi respecta toată viața mea! Imi doresc sa avem maturitatea de a face împreună ce este cel mai bine pentru acest copil minunat pe care il avem.

Relația noastră ca și cuplu nu mai funcționează bine de ceva vreme, dar relatia noastra ca părinți trebuie sa ramana impecabilă.

Timpul va decide dacă lucrurile se mai pot repara sau nu intre noi, dar acum amândoi stim ca aceasta separare este unica soluție.
Mi- as dori ca presa sa nu speculeze aberant atata timp cat cred ca am fost destul de clară”!, a scris Oana pe pagina sa de socializare.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Oana Roman, prima apariție după ce a anunțat despărțirea de Marius Elisei: „Înflorești pe zi ce trece”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit

Decizia neobișnuită luată de Ștefan Stan după divorț. Ce promisiune a făcut pentru fetițele lui

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Prima apariție publică a lui Michael Schumacher după 11 ani de la accidentul care i-a schimbat viața: Acesta a fost socru mic la nunta fiicei sale. Cum a arătat rochia de mireasă a Ginei, fata fostului pilot de Formula 1

"De data asta nu mai scapi" - Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...


Cookies