A fost numită cea mai frumoasă fetiță din lume! Cum arată la 18 ani

A fost numită cea mai frumoasă fetiță din lume! Cum arată la 18 ani
A fost numită cea mai frumoasă fetiță din lume! Cum arată la 18 ani

Thylane Blondeau a devenit una dintre cele mai cunoscute fotomodele ale momentului.

Și-a început cariera la frageda vârstă de 4 ani, defilând pentru celebrul designer Jean-Paul Gaultier. Astfel, Thylane Blondeau  s-a propulsat pe micile ecrane și pe ecrane gigantice aflate în zone cheie pentru pasionatele de modă.

A obținut titlul de „cea mai frumoasă femeie din lume” când era încă un copil. Thylane Blondeau a împlinit vârsta de 18 ani și de când s-a lansat în domeniul modei, nu a părăsit topurile celor mai căutate modele.

Recent, faimosul model a uimit internauții cu poze de la ședințele sale foto. Aceasta a postat diverse poze pe contul său de Instagram, reușind astfel să strângă zeci de mii de like-uri și comentarii.

Thylane Blondeau se iubește cu Dj-ul Milane Meritte 

În vara anului curent, frumosul model a fost fotografiată în vacanță alături de iubitul ei, dj-ul celebru Milane Meritte.

Cei doi s-au distrat în insula Saint-Barthélemy din Caraibe după ce, în ianuarie, și-au oficializat relația pe Instagram.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Părinții Thylanei sunt prezentatoarea de origine franceză Véronika Loubry și fotbalistul Patrick Blondeau. Are o frumoasă carieră de model, având defilări în cadrul celor mai renumite săptămâni ale modei din lume, unde a defilat pentru diverși designeri celebrii.

Citeste si: Cele mai șocante divorțuri din showbiz-ul autohton

Citeste si: Delia își dorește o fetiță: „Mergem cu încredere înainte”

Citeste si: Vedetele care și-au unit destinele în anul 2019! Cine a gafat și cine a arătat spectaculos la altar

De asemenea, are ședințe foto în absolut toată lumea de când a cunoscut faima internațională, când era încă un copil și a fost intitulată „cea mai frumoasă femeie din lume”.

Este de notat faptul că nu are nici măcar o operație estetică și la o vârstă atât de fragedă a devenit antreprenor, lansându-și propriul brand de haine. A devenit noul ambasador al unui celebru brand de cosmetice și imaginea unui parfum faimos, de nișă. De asenebea, apare în varii campanii pentru case de modă precum Dolce & Gabbana, alături de nume mari din industrie precum Zendaya, Lucky Blue Smith și Presley Gerber.

 

foto: Facebook



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Delia își dorește o fetiță: „Mergem cu încredere înainte”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies