Andreea Bălan, clipe de COȘMAR în vacanţă! Fiica ei s-a îmbolnăvit.

Andreea Bălan, clipe de COȘMAR în vacanţă! Fiica ei s-a îmbolnăvit.
Andreea Bălan, clipe de COȘMAR în vacanţă! Fiica ei s-a îmbolnăvit.

Frumoasa cântăreață Andreea Bălan a plecat alături de soțul său, George Burcea și de cele două fiice Ella și Clara în prima vacanță din anul 2020.

Nici nu a ajuns bine în Maurițius că Andreea și soțul ei au trăit momente cutremurătoare pe meleaguri străine. Deși este greu să pleci oriunde cu doi copii mici, artista și-a asumat riscul și a ales să plece cu ambele fetițe.

După un zbor de peste 20 de ore, o escală și două aeronave schimbate, familia a ajuns la cald, pe insula din Oceanul Indian.

Andreea Balan
Andreea Balan in mauritius

Artista le-a povestit internauților, pe contul propriu de Instagram că fiica cea mică s-a îmbolnăvit, a acuzat dureri abdominale în ziua precedentă și a manifestat inclusiv vărsături și diaree. Ulterior, în urma unei vizite la spital, „Clarita”- așa cum o alintă părinții ei, a fost diagnosticată cu enterocolită: „Dragilor, vacanța noastră din Maurițius a luat o întorsătură neașteptată, neplăcută.”

Citeste si: Andreea Bălan, din nou în rochie de mireasă!

De asemenea, în dimineața de astăzi și Ella, fiica cea mare a prezentat aceleași simptome, motiv pentru care părinții o bănuiesc de aceeași afecțiune. După o noapte petrecută în spital, familia a revenit la hotel, iar fetițele vor continua tratamentul pe cale orală, iar părinții trebuie să fie atenți la nivelul de lichide pe care cele mici nu le consumă.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: GROAZNIC! Fetițele Andreei Bălan, Clara și Maya, ținta unui atac nemilos! Artista a făcut apelul disperat, imediat ce și-a dat seama ce s-a întâmplat

„Am stat o noapte în spital aici și nu ne-a plăcut. Greu să nu fii acasă, în spitalul pe care îl știi, să fii cu alți doctori cu care greu te înțelegi.” declară artista pe contul său de Instagram.

”Nu mi-a plăcut deloc la spital aici pentru că nu au reușit să-i găsească venele (n.r.- Clarei), au înțepat-o de două ori[...] a trebuit să-i facă anestezie cu gaz (n.n.- inhalatorie) ca să-i pună perfuzia în tâmplă” relatează în continuare Andreea Bălan pentru fanii ei.

Andreea Balan
Andreea Balan in Mauritius

În aceeași ordine de idei, artista a povestit cum, după multe încercări eșuate, cea mică a reușit într-un final să fie hidratată timp de o oră cu ajutorul unei perfuzii, însă indolența crasă a cadrelor medicale a afectat-o pe cea mică- în încercarea de a-i prinde bandajul prins

în jurul perfuziei mai bine, medicul i-a smuls perfuzia introdusă cu greu.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Citeste si: George Burcea a vorbit despre perioada în care Andreea Bălan a fost la un pas să moară: ”Drumul ei nu se putea sfârși atunci”

Andreea Bălan a trăit clipe de coșmar în momentul în care a fost anunțată că cea mică trebuie să fie anesteziată

„Au ras-o în cap sărăcuța ca să-i pună perfuzia, după o oră a scos-o. Timp de 10 minute cât a stat anesteziată, mi-a stat inima în loc, a fost cumplit!”. Ulterior, fetița a fost externată, însă acum părinții trebuie să aibă grija ca aceasta să ia medicamentele în conformitate cu indicațiile oferite de medici, fapt destul de complicat având în vedere cantitatea enormă de doctorii prezentată de Andreea Bălan pe Instagram.

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Andreea Bălan, din nou în rochie de mireasă!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies