Culiță Sterp i-a interzis lui Iancu să formeze un cuplu cu Ella! Jador a aruncat bomba: „Măi, nu sta cu fata aia că...”

Jador despre Ella
Jador despre Ella

Ce i-a spus Culiță fratelui său.

Jador a vorbit despre tot ce s-a întâmplat în ultimele luni cu Ella și cum i s-a schimbat viața din cauza concurentei din casa Puterea dragostei.

Artistul a recunoscut că a petrecut mai multe nopți alături de ea. La scurt timp după ce a aflat de existența Ellei, o lună de zile a vorbit cu ea la telefon și pe rețelele de socializare.

În același timp, Ella vorbea și cu Bogdan Mocanu, iar Jador a aflat la un moment dat că Ella se află în București.

Citeste si: Doamne Fereşte, ce i-a făcut Ella lui Jador! Artistul este în stare de şoc! "Nu ai dreptul să dai în munca mea"

Citeste si: Jador, filmuleț compromițător! Ella de la Puterea dragostei, în pat cu Iancu: „Stătea călare pe el”

Citeste si: Turcu de la Puterea dragostei, gest extrem din cauza Roxanei! Fanii sunt șocați

„Trebuia să filmez un videoclip și m-am văzut cu ea la un hotel, nu mai știu cum se numește, de pe la Victoriei, unde, din prima noapte am dormit împreună și atât pot să zic, ca să fiu un domn. Dar aș vrea să spun mai multe despre ce s-a întâmplat, dar în limita bunului simț.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Jador despre Ella
Jador despre Ella

„Doamna Andreea Mantea mi-a zis să rămân, că e o fată care vrea să vină pentru mine. În loc să îmi spună numele fetei respective, mi-a zis numele Ellei cel de la preselecție. Prima noastră a fost la hotel, am dormit împreună. Nu vă gândiți nici prea departe, nici prea jos. După a rămas așa în aer, că ea vrea să vină în emisiune.

Eu nu puteam să o iau prea în serios. A fost o chestie, nu mă așteptam să se întâmple, la felul în care s-a descris ea. Ție îți place de Jador, nu îți place de Ionuț. Mă întreb dacă te-ai fi întâlnit în prima noapte la hotel și dacă s-ar fi întâmplat ce s-a întâmplat cu Ionuț. Oare ar fi fost ok?
”, a dezvăluit Jador despre prima noapte în care s-au cunoscut.

Ce a spus Culiță despre Ella

Artistul a vorbit și despre ce părere are Culiță despre Ella și de ce Iancu nu va fi niciodată cu Ella, deși se vede că este foarte atras de ea.

Jador despre Ella
Jador despre Ella

Nu știu dacă e așa, de ce nu ai venit să zici că îți place de Raju. Ție îți plăcea de Jador, că era cel mai votat concurent, și Mocanu.

Eu nu înțeleg ce rol ai tu acolo. Măi, te joci cu Iancu și știi părerea lui Iancu despre tine, că ți-am arătat filmarea doar ție. Nu am vrut să arăt public ce părere are Culiță Sterp despre tine. Ți-am arătat doar ție, pentru că și-a avertizat fratele Culiță: Măi, nu sta cu fata aia că nu e de tine, Iancule. Cum poți tu să te joci cu băiatul ăla, când el are o relație?

Să fii vânătă din cap până în picioare, plus de asta să stai în timp ce eu mă făceam că dormeam, tu să stai și să te giugulești pe cealaltă canapea cu el, erați călare unul peste altul. Cum vrei tu să fii cu un băiat? Și asta în pauze, în timp ce eu eram în emisiune? Unde e respectul tău față de Denisa, cum poți tu să te dai la Iancu, în timp ce el are iubită? Unde e respectul tău față de Denisa, față de tine, față de tot? Unde e respectul? De ce nu ai venit acasă în România dacă tot plângi? Nu știut, nici nu mai vreau să aud. Vino acasă în România și plângi. De ce stai acolo și plângi? Dar scuze, ăla e jobul tău.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Când te băgam la mine în vlog, spuneai că nu vrei să apari și tu ți-ai făcut canal de Youtube, cu propriul tău vlog. Cum e asta? Ți-ai făcut și tu canal. Ai fost în vacanță în România și ai fost în toate locurile în care am fost eu să faci poză și la aceeași oră. De ce nu m-ai sunat să ne vedem, dacă mă iubești? Ai putea să ai respect față de mine. Dacă erai cu alt băiat de acolo asociată, nu te băga nimeni în seamă și toată lumea este conștientă de lucrul acesta. Nu înțeleg de ce acum legat de Reynmen. Am înțeles că tu ai vorbit și tu știind că mi-a închis piesa, că și-a bătut joc de mine, tu cum poți să vorbești cu el? O femeie care iubește un bărbat așa își dovedește dragostea? Pe mine mă depășesc lucrurile acestea.

Dar asta înseamnă falsitate totală, din aia gravă rău de tot. Ai găsit unul mai popular decât Jador, are mai multă faimă, mai multe lucruri. Dar vezi că omul acesta are și el un nume. Dar ție nu îți plac numele din buletin, ție îți plac numele de la televizor ”, a mai spus Jador.

Ce s-a întâmplat, de fapt, la Londra, între Jador și Ella

În plus, Jador a vrut să spună și ce s-a întâmplat la Londra în urmă cu câteva săptămâni.

Jador despre Ella
Jador despre Ella

„Ai venit la Londra, m-ai invitat să ne vedem ca să îmi faci manevră, subiect de discuție în emisiune. Și o să spun tot ce s-a întâmplat acolo. Ne-am văzut în Londra, trebuia să îmi dea niște haine, eu ei și ea mie. Prima oară m-a invitat să dorm cu ea, nu am vrut să mă duc, că știam că o să se dramatizeze.

A doua noapte m-am dus, ea era cu o prietenă. Noi mergeam în față și prietena ei ne-a făcut poză, ea rămânea mereu în spate. Mi-ai făcut invitație să ne iubim, mi-ai dat speranțe, după ai căutat orice motiv, să dai poze cu noi, au apărut poze. Data viitoare să mă anunți să mă aranjez și eu. Toți cei care te cunosc în realitate știu ce fel de persoană ești, că ești o falsă. Dar eu nu vreau să îți afectez jobul cum ți-au afectat silicioanele religia ta. Oamenii apropiați mie nu au vorbit urât despre tine din respect pentru mine. Doar și-au avertizat frații, dar asta din respect pentru mine, că erai femeia mea. Poate că erai cu mine dacă nu erai în căutare de faimă și erai în căutare de sentimente. Sunt foarte supărat. Am învățat din experiența asta, să pun oamenii care îmi vor binele lângă mine. Toți greșim, dar trebuie să selectăm oamenii pe care îi vrem lângă noi”, a mai spus Jador descumpănit de toată situația în care a intrat.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Jador, filmuleț compromițător! Ella de la Puterea dragostei, în pat cu Iancu: „Stătea călare pe el”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies