Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio, după trei ani de relație

Rihanna
Rihanna

Vedeta a pus punct relației.

După aproape trei ani de relație, Rihanna a luat o decizie neașteptată. Cunoscuta artistă din România s-a despărțit de iubitul său, iar vestea a luat pe toată lumea prin surprindere.

Rihanna este una dintre cele mai cunoscute artiste din toată lumea și, deși pe plan artistic îi merge extraordinar, nu același lucru se poate spune și pe plan personal. După reacția ratată cu Chris Brown, artista a încercat să cunoască pe cineva, iar atunci când s-a cuplat cu miliardarul saudit Hassan Jameel, fanii vedetei au crezut că și-a cunoscut sufletul pereche.

Rihanna
Rihanna

Citeste si: Bârfim puţin, kfetele! Jennifer Lopez a refuzat un rol nominalizat la OSCAR, iar Vanessa Hudgens și Austin Butler şi-au spus "ADIO!"

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Agitaţie mare la Casa Regală a Marii Britanii! Declarații șocante la adresa Ducilor de Sussex!

Citeste si: Cristina Ţopescu a dezvăluit de ce nu s-a măritat niciodată: „Încrederea mea în căsnicie a fost zdruncinată de copil”

Însă, potrivit tabloidului TMZ, Rihanna și Hassan Jameel au pus punct poveștii lor de dragoste. Cei doi erau împreună din anul 2017. Deși au încercat să țină relația cât mai ascunsă de ochii curioșilor, Rihanna și Hassan au fost observați de mai multe ori în ipostaze romantice.

În timpul relației, Rihanna și Hassan au apărut pe un iaht în Marea Mediterană, iar acele imagini au apărut în presa tabloidă.

Adevăratul motiv pentru care Chris Brown a bătut-o pe Rihanna: "M-am simţit ca un monstru"

„Am ajuns din vârful lumii şi de la hituri number one la a fi inamicul public numărul unu", a recunoscut Chris într-un documentar din viața sa.

„M-am simţit ca un monstru. M-am gândit chiar şi la sinucidere. Nu dormeam, nu mâncam, doar mă drogam", dezvăluie în continuare cântăreţul.

"A fost cea mai rea zi din viaţa mea şi probabil şi a lui. Mă simţeam de parcă urma să îmi pierd copilul", a declarat Joyce, mama lui Chris Brown.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Agitaţie mare la Casa Regală a Marii Britanii! Declarații șocante la adresa Ducilor de Sussex!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies