Prima defilare, primele scântei, la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Bravo, ai stil
Bravo, ai stil

Premiera “Bravo, ai stil! Celebrities” le-a adus, aseară, în fața fanilor emisiunii, pe cele nouă concurente ale show-ului.

Bianca Rus, Maria Ilioiu, Raluca Tănase, Calina Dumitrescu Gina Chirilă, Deea Codrea, Theo Rose, Bianca Giurcanu și Andreea Tonciu și-au expus ținutele vestimentare, poveștile, s-au evaluat reciproc și au intrat, cu emoții uriașe, în vizorul celor trei jurați.

Dacă unele dintre ținutele vestimentare stilizate de concurente s-au bucurat de un real succes și au fost apreciate de contracandidate și de membrii Juriului, altele dintre acestea nu au fost pe măsura așteptărilor.

Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu au fost indulgenți în această prima întâlnire cu cele nouă concurente.  

Citeste si: Concurentele „Bravo, ai stil! Celebrities", test de cultură generală în modă! Cine a luat coronița

Citeste si: Care este valoarea premiului pus la bataie la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Citeste si: Andreea Tonciu, în ipostaze nemaivăzute până acum! "O să vedeți că eu mi-am schimbat stilul"!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

“Nu o să va taxez astăzi pentru că, altfel, ar fi jale și ar miroși a fum!”,  a spus Cătălin Botezatu concurentelor în cadrul ediției de aseară “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Imaginile din culisele emisiunii au făcut deliciul telespectatorilor, care au fost martorii unor imagini spectaculoase, cu pregătirile juraților, dar și ale concurentelor, înainte de prima defilare pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Nelipsite au fost și primele conflicte izvorâte între concurente; Andreea Tonciu și Maria Ilioiu și-au declarat război încă din prima ediție a show-ului, orgoliile și gradul de popularitate au fost intens dezbătute între concurente.

Bătălia stilistică “Bravo, ai stil! Celebrities” continuă și în această seară, de la ora 22:00, la Kanal D, fanii emisiunii vor putea observa veleitățile artistice ale celor nouă concurente înscrise în competiția de stil.

Tot în această seară, scandalul între Andreea Tonciu și Maria Ilioiu va lua amploare, cele două tinere vor dezvălui motivul acestei antipatii reciproce.

 

 

 

 

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Concurentele „Bravo, ai stil! Celebrities", test de cultură generală în modă! Cine a luat coronița

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies