VIDEO Rebecca, discuție acidă cu Antoni. „O zi ai sentimente, o zi nu mai ai.”

VIDEO Rebecca, discuție acidă cu Antoni. „O zi ai sentimente, o zi nu mai ai.”
VIDEO Rebecca, discuție acidă cu Antoni. „O zi ai sentimente, o zi nu mai ai.”

Rebecca și Antoni au avut o discuție pe seama lucrurilor întâmplate între ei în ultima perioadă.

Antoni și Rebecca au avut o discuție în urma celor întâmplate între ei zilele trecute, iar tânăra spune că nu poate avea sentimente față de cineva care nu arată deloc ceea ce simte și nimeni nu poate avea  încredere în ceea ce spune.

Rebecca, discuție acidă cu Antoni[Sursa foto: Captură KANAL D]

Antoni: Să facă ce vrea, e disponibilă. Așa a fost și până acum. Ea a luat inițiativă de la bun început să spună că e o fată singură, care este problema? Eu nu am contrazis-o nicio secundă...

Rebecca: Da, dar nu ai cum să spui că ești deranjat și să faci cum ai făcut și acum vii cu nonșalanța asta. Cum să spui că ai sentimente puternice și reale pentru mine când tu vii cu nonșalanța asta. Nu există și nu o să te creadă nimeni niciodată. O să spun pentru tine pe viitor, Antoni, nu e ok. Nu o să aibă nimeni încredere în sentimentele tale cu atitudinea asta.

La ce concluzie a ajuns Robert după discuția cu Antoni

Citește și: VIDEO Sebastian și Roberta, momente de tandrețe în camera roșie. „Nu mi-am dat seama că nu e primul trandafir.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Rebecca, discuție acidă cu Antoni[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Sebastian și Roberta, discuție aprinsă din cauza faptului că Robi a luat-o în brațe. „Tu, ca femeie, ar cam trebui să te simți puțin.”

Robert a intervenit și el spunând că Antoni nu își mai dorește să trăiască mereu aceleași stări și este de părere că nimic nu va funcționa până nu își vor rezolva ei anumite probleme la propria persoană.

Robert: Rebecca, dintre toți cei de aici, cred că eu am vorbit cel mai mult cu Antoni afară. Eu cred că Antoni a ajuns la o anumită concluzie care sună cam așa.

Între voi nu va fi bine niciodată până nu vă remediați niște probleme cu voi. Până atunci, nu. Va ține chestia asta la nesfârșit, zi de zi doar certuri. Antoni nu e dispus să mai aibă stările astea zi de zi, cel puțin așa mi-a spus mie.

Antoni: În momentele astea grele am învățat să mă vindec oarecum, nu știu, am învățat să mă detașez de situație, mă relaxez, sunt foarte bine.

Și am învățat să mă detașez de situații. Detașându-mă, am reușit să văd din exterior mai mult.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: „Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas- stirilekanald.ro

Rebecca: Ok, atunci îmi doresc să nu îmi mai spuneți, când vă tot zic că nu mai am sentimente față de el, să nu vă mai mirați. Pentru că eu nu am cum să am sentimente pentru un om care spune că are sentimente pentru bine și se comportă așa. E normal să fiu detașată, am avut dreptate când ziceam că nu mai vreau, iar toată lumea “vai, dar cum ți-a trecut așa repede de Antoni?” Tu ai sentimente pe zile.

O zi ai sentimente, o zi nu mai ai.

Antoni: Te ajuta să vreau să ne împăcăm?

Rebecca: Nu, dar nici să fie așa.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

VIDEO Ce anume a deranjat-o pe Rebecca la Antoni. Discuția surprinzătoare dintre cei doi. „Cred că Antoni aseară avea sentimente pe la mall.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Motivul pentru care actorii de la Bollywood au refuzat să joace în filmul "Phir Milenge". Salman Khan și-a asumat gratuit acest rol: " Întreaga industrie a spus nu"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies