Sebastian și Roberta, discuție aprinsă din cauza faptului că Robi a luat-o în brațe. „Tu, ca femeie, ar cam trebui să te simți puțin.”

Sebastian și Roberta, discuție aprinsă din cauza faptului că Robi a luat-o în brațe. „Tu, ca femeie, ar cam trebui să te simți puțin.”
Sebastian și Roberta, discuție aprinsă din cauza faptului că Robi a luat-o în brațe. „Tu, ca femeie, ar cam trebui să te simți puțin.”

Sebastian și Roberta au avut o discuție în Casa Iubirii din cauza faptului că Robi ar fi luat-o în brațe pe tânără.

Robi, Sebastian și Roberta au avut o discuție în Casa Iubirii, deoarece Sebastian s-a arătat deranjat de faptul că Robi a luat-o pe tânără în brațe, iar ea a acceptat acest lucru.

Roberta: El a spus că nu îl deranjează și că are încredere în tine, dar văd că îl deranjează, de fapt. Uite, acum îmi spune că m-am luat în brațe cu tine.

Robi: Roberta, vezi că alaltăieri, mi se pare că eram cu Robert și l-am simțit puțin deranjat. Dacă te deranjează că vorbesc cu Roberta sau ceva, spune-mi că nu mai interacționez cu ea.

Roberta: Exact asta i-am spus și eu.

Robi: El a spus că nu are niciun deranj.

Roberta: Tocmai.

Sebastian: Eu nu spun absolut nimic. Tu, ca femeie, ar cam trebui să te simți puțin. Cel mai bun exemplu plauzibil pe care eu ți-l pot da este că nu am pupat nicio femeie pe obraz.

Roberta: Nici eu nu am pupat. L-am pupat eu pe Robi?

Sebastian: Nici măcar nu m-am luat în brațe cu nimeni. Poate ție ți se pare normal. Și eu sunt o fire ca Robi, glumeț, socializez cu fetele și așa mai departe, dar asta nu înseamnă că trebuie să mă duc într-o altă direcție. Poate sunt eu prea îndrăgostit și văd lucrurile astea într-o altă zonă. Dar cel puțin mie mi se pare normal, repet, aici nu e Robi de vină...

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Roberta: Adică eu sunt de vină.

Sebastian: Gestul în sine. Gestul.

Patrick: Adică tu îi permiți cumva treaba asta, asta vrea să zică Sebastian.

Roberta: Patrick, în primul rând, nu eu l-am luat în brațe pe Robi. Robi face asta cu toate fetele și am avut discuția asta. Așa e Robi.

Sebastian, arătat deranjat de faptul că Roberta a acceptat gestul lui Robi

Citește și: Antoni explică motivul pentru care încearcă să o evite pe Teodora. „Nu mă așteptam, sincer.”

Băieți Casa Iubirii
Băieți Casa Iubirii[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Teodora, în lacrimi, deoarece nu este crezută că între ea și Antoni nu a fost nimic mai mult în afara casei. “Nu mă simt confortabil absolut deloc.”

Sebastian s-a arătat deranjat de faptul că Roberta a acceptat gestul făcut de Robi când ar fi putut să-l refuze, însă tânăra spune că acest comportament îl are Robi față de toate fetele, iar până acum nu a văzut o problemă în a interacționa cu alți băieți.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: „Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas- stirilekanald.ro

Sebastian: De ce trebuie să fii și tu ca toate?

Roberta: S-a întâmplat când a venit atunci pe scări și a fost o chestie trecătoare.

Sebastian: Lasă faza cu scările.

Robi: Păi atunci când, că eu nu mai știu.

Roberta: A fost o fază când am venit în casă la băieți, pot să vorbesc? A fost o fază când eu mă duceam în casă la băieți și tu veneai aici. Și sus, pe scări, mi-ai făcut așa (nr. Că a luat-o de spate). Atât. Dar Robi le ia pe toate fetele. Și pe Giuly, Alexandra, cu toate fetele e așa el.

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Bogdan vorbește despre Rebecca, fosta lui cunoaștere: „Se vedea destul de clar că aveam sentimente pentru ea. Chiar îmi doream să fiu împreună cu ea.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Motivul pentru care actorii de la Bollywood au refuzat să joace în filmul "Phir Milenge". Salman Khan și-a asumat gratuit acest rol: " Întreaga industrie a spus nu"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies