Rebecca, în lacrimi din cauza cuvintelor spuse de Antoni. De la ce a început cearta între ei? „A zis că mai bine nu m-ar fi cunoscut niciodată.”

Rebecca, în lacrimi din cauza cuvintelor spuse de Antoni. De la ce a început cearta între ei?  „A zis că mai bine nu m-ar fi cunoscut niciodată.”
Rebecca, în lacrimi din cauza cuvintelor spuse de Antoni. De la ce a început cearta între ei? „A zis că mai bine nu m-ar fi cunoscut niciodată.”

Rebecca, dezamăgită de cuvintele pe care Antoni le-a spus despre ea.

Rebecca este în lacrimi, din cauza lucrurilor pe care Antoni le-a spus recent, printre care faptul că mai bine nu ar fi cunoscut-o niciodată și că este inexistentă pentru el. Tânăra recunoaște și ea că l-ar fi jignit, însă nu direct, dar ar fi spus niște lucruri despre el.

Andreea Mantea: Rebecca, ești bine?

Rebecca: Nu.

Andreea Mantea: Ce cuvinte te-au durut cel mai tare?

Rebecca: Toate, dar mai mult când a zis că mai bine nu m-ar fi cunoscut niciodată, că bine că a scăpat. Că sunt 0, inexistentă, același lucru.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Andreea Mantea: L-ai jignit?

Rebecca: Eu pe el? Nu direct, dar, da, am zis niște chestii zilele astea.

Rebecca este de părere că Antoni chiar crede în ce a spus

Citește și: Julia și Robi, date inedit. Tânăra a mers la piață alături de familia lui, pentru a vinde pepeni. “Ești între cele mai importante femei din viața ta. Cum vine asta?”

 

Citește și: Teodora și Patrick, discuție în camera roșie. De ce crede tânărul că bruneta e potrivită pentru Robi. „Cumva te simpatizează și îți admiră caracterul foarte mult.”

Citește și: Horoscop Ana-Maria Ticea: Acești nativi sunt determinați să muncească pentru a strânge sume incredibile de bani. Horoscopul săptămânal pentru perioada 9- 15 septembrie 2024- kanald.ro

Citește și: "M-a apucat de gât, m-a izbit de spătarul patului şi m-a strangulat extrem de tare". Mărturia înfiorătoare a unei femei despre Andrew Tate. Victima îl acuză de abuz, după 10 ani- stirilekanald.ro

Tânăra este de părere că Antoni chiar a crezut din suflet ceea ce a spus, iar ea spune că nu și-a permis niciodată să vorbească despre el dând de înțeles că este un altfel de bărbat, ci doar a vrut să transmită că a fost foarte urât să fie comparată cu fosta lui iubită.

Andreea Mantea: De ce crezi că a zis lucrurile astea? Adică sunt niște lucruri extrem de dure.

Crezi că le simte și atunci le-a zis sau a fost la nervi să te doară?

Rebecca: Nu, eu chiar cred că le simte și mi-a confirmat asta și astăzi, când a venit în casa fetelor. El știa că eu plâng și nu a avut nicio treabă, e irelevant, au zis și fetele că poate orgoliu, că suntem despărțiți, certați, nu contează.

El, cu gura lui spunea, că nu are cum să mă lase când mă vede la pământ și tocmai asta a făcut. Cum a zis și Roberta, nu contează, când ai sentimente, nu mai contează chestiile astea. Iar eu dacă am adus ce a zis fosta lui, nu am adus ca să acuz, că eu nu l-am acuzat niciodată de așa ceva. Eu doar am vrut să îi deschid ochii și să înțeleagă cam cât de nașpa a fost că m-a pus la același nivel.
E de atitudine, înțeleg, dar nu ai cum. Eu, dacă te-am jignit, poate din durere, dar nu am dat de înțeles despre tine că ai fi altfel de bărbat.  



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Teodora și Patrick, discuție în camera roșie. De ce crede tânărul că bruneta e potrivită pentru Robi. „Cumva te simpatizează și îți admiră caracterul foarte mult.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

De ce a vrut Tora Vasilescu să renunțe la actorie: "A fost ca o predestinare"

Aurel Pădureanu vrea să organizeze un concert în memoria Corneliei Catanga. Obstacolele de care s-a izbit artistul până acum. “Nu mi-a răspuns absolut deloc, parcă eram nimeni în țara asta.”

Suspans și emoții în Gala eliminatorie din 8 septembrie 2024! Cine a părăsit Casa iubirii? Andreea Mantea a făcut anunțul uluitor

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies