Andrei Dascălu a postat o imagine cu Maria Chițu. Cei doi par foarte apropiaţi

Marius Craciun si Andrei Dascalu
Marius Craciun si Andrei Dascalu de la Survivor sunt foarte buni prieteni

La doar câteva zile după ce și-au făcut apariția împreună, cei doi au dat semne că relația lor ar fi la sfârșit.

Între Roxana Ghiță și Andrei Dascălu, finalistul de la Survivor România 2021, a fost întotdeauna o relație strânsă, chiar din timpul competiției, dar mai apoi lucrurile au luat o altfel de întorsătură.

Războinicii au reluat legătura după finalul sezonului doi al emisiunii de la KanalD, încercând să construiască o relație amoroasă.

Roxana se împăcase cu puțin timp în urmă cu fostul ei iubit, dar a ales să îl părăsească pe acesta pentru a-și petrece timpul cu Andrei, cel pentru care a început să aibă sentimente încă de la începutul

competiției.

Cei doi au apărut pentru prima dată împreună la Ștafeta Mixtă, moment în care au oferit mai multe detalii în ceea ce privește relația pasională pe care o au.

Roxana Ghita
Roxana Ghita este una dintre cele mai indragite foste concurente de la Survivor Romania[Sursa foto: Instagram Roxana Ghita]

Citeste si: Andrei Dascălu confirmă relația cu Roxana Ghiță de la Survivor România 2021: "Am început să ne înțelegem din ce în ce mai bine"

Roxana:   Credeam ca e doar din partea mea si nu voiam sa par dubioasa. Eram dupa atata timp in jungla, nu ma mai conectasem cu niciunul dintre colegii mei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Andrei:   N-a fost un prim pas. Noi ne-am inteles foarte bine.

Mi-am dorit ceva mai mult, dar nu in competitie. Am zis ca daca ma inteleg bine cu Roxana sa continuam la fel in competitie, iar cand iesim daca o sa fie sa ne intelegem la fel, o sa vedem ce o sa fie.

Citeste si: Bianca Comănici şi Andrei Dascalu s-au pozat împreună. Cei doi se înţeleg de minune

De asemenea, Roxana Ghiță spune că momentul în care Andrei s-ar fi apropiat de Maria de la Războinici în timpul competiției a deranjat-o destul de mult, deși recunoaște că nu a avut niciodată astfel de momente de gelozie.

Roxana:  Au venit foarte multe persoane in echipa razboinicilor. Stiu ca a fost la unificare, un gest, cand i-a dat parul dupa ureche Mariei. Cu Andrei ma simt destul de geloasa, eu nu sunt geloasa.

Maria cred ca i-a incheiat un nasture.

Andrei:  Da, a fost un gest. Ma bucur ca ea a zis ca nu este o persoana geloasa. Nu avea de ce sa fie geloasa, a fost un gest involuntar. A fost doar un gest, fara sentiment fara nimic.

Citește și: Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citeste si: Roxana Ghiță și Andrei Dascălu sunt într-o relație! Cei doi s-au cuplat la mare, după Survivor România 2021

Andrei Dascălu publică o poză cu Maria Chițu! Care a fost reacția Roxanei

Andrei Dascălu a publicat pe Instagram o poză cu Maria Chițu, fosta lui colegă de echipă, iar în josul numelui etichetat a pus și o inimă albastră, culoarea războinicilor.

Maria Chitu si Andrei Dascalu de la Survivor
Maria Chitu si Andrei Dascalu de la Survivor au facut parte din echipa Razboinicilor la Survivor[Sursa foto: Instagram Andrei Dascalu]

La scurt timp după această postare, Roxana Ghiță și-ar fi șterg contul de Instagram, însă nu se știe exact dacă principalul motiv pentru acest gest este cel legat de poza cu Andrei Dascălu și Maria Chițu sau altul.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cătălin Botezatu se pregătește pentru noi provocări în cariera sa

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies