Relația explozivă a lui Marica cu Bianca Drăgușanu. „De ce ai făcut asta?”

Ciprian Marica și-a înșelat fosta iubită cu Bianca Drăgușanu. Amănunte scandaloase din trecutul fotbalistului
marica

În presă a apărut, în urmă cu o zi, o înregistrare în care Ciprian Marica a fost surprins în timp ce își înșela soția. Fotbalistul a avut în trecut o relație cu o vedetă din România, pe care a înșelat-o cu Bianca Drăgușanu

Ciprian Marica, care a fost surprins în timp ce își înșela soția, nu se află la prima abatere de acest fel. Celebrul fotbalist este renumit pentru infidelitățile sale. Se pare că acesta a umblat cu unele dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc, cărora nu le-a fost tocmai fidel.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, anunț în a doua zi de Paște: "Este gravidă"

De exemplu, în urmă cu câțiva ani, Marica a avut o relație cu o cunoscută vedetă din România, care nu a scăpat de infidelitățile fostului iubit, care a înșelat-o cu un nume celebru din România. Și chiar dacă acasă avea una dintre cele mai frumoase femei din România, forbalistul nu a putut să se abțină atunci când a venit vorba de o altă femeie frumoasă.

A înșelat-o cu Bianca Drăgușanu

Fosta iubită a fost înșelată cu nimeni alta decât Bianca Drăgușanu, iar fostul fotbalist ar mai fi avut discuții și cu alte femei celebre din showbiz. 

Ciprian Marica și-a înșelat fosta iubită cu Bianca Drăgușanu. Amănunte scandaloase din trecutul fotbalistului
bianca

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Am încercat să port o discuţie civilizată, fără crize şi isterii, plecând de la întrebarea: „De ce ai făcut asta?”.

M-am ferit să par o nebună, aşa cum bărbaţii au foarte uşor tendinţa să ne considere în asemenea momente, poate pentru a-şi masca vina.

M-am simţit dezamăgită, fiindcă mi s-a răspuns prin negaţii, deci am fost şi minţită, pe lângă faptul c-am fost înşelată.

Ştiu că Ciprian i-a trimis nişte mesaje Adelinei. Ea şi-a pierdut telefonul şi acele mesaje au ajuns în redacţia unei reviste.

Au fost şi publicate. La două luni după aceea. Adelina e o fată cu foarte mult bun-simţ, n-aveam de ce să mă iau de ea, mai ales că ea nici măcar nu i-a răspuns.

Citeste si: Ce nu s-a văzut în conflictul Marica-Muntean. „I-ai dat-o bine?”

Ciprian Marica și-a înșelat fosta iubită cu Bianca Drăgușanu. Amănunte scandaloase din trecutul fotbalistului
ciprian

El doar a-ncercat, i-a trimis nişte mesaje.

Eu am înţeles exact cum au stat lucrurile şi chiar am invitat-o în emisiune ulterior. Nu i-am purtat niciun fel de ranchiună. Cu Bianca, la fel. Fetele astea sunt vizibile, sunt frumoase, orice bărbat şi-ar dori să le aibă”,  a spus prezentatoarea tv la momentul respectiv.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies