Iată cum pregătești cele mai bune bomboane Raffaello.
Știai că poți face foarte simplu bomboane Rafaello cu ingrediente pe care le ai la îndemână?
Multe persoane din România nu își permit să cumpere prea des bomboane Raffaello, chiar dacă poftesc la ele. Însă pot fi pregătite și în casă! Nu e nimic greu. Le puteți face singure acasă după o rețetă extrem de simplă și cu ingrediente ușor de găsit, iar musafirii vor fi uimiți de talentul vostru culinar după ce îi veți servi cu bomboane Raffaello de casă.
Rețetă bomboane Raffaello. De ce ai nevoie
Aveți nevoie de 300 de mililitri de lapte condensat, 200 de grame de unt, 200 de grame de fulgi de cocos, un pahar cu migdale, o linguriță de esență de vanilie.
Pisează untul și amestecă-l cu laptele condensat. Adaugă apoi esența de vanilie și fulgii de cocos.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Citeste si: Rețeta de ceapă murată! Garnitura perfectă pentru grătar și burgeri
Citeste si: Rețete de post: Negresă. Cea mai simplă rețetă de negresă
Citeste si: Vrei să pui verdeţuri la congelator pentru iarnă? Nu mai face această greșeală! Este extrem de grav!
Secretul este să bați bine, până obții o cremă omogenă și să lași apoi crema la rece o zi întreagă.
A doua zi, scoate crema de la rece și formează bomboanele. Ia câte o linguriță din cremă și rulează biluțe, iar apoi pune în interior o migdală.Treci apoi bomboanele prin fulgii de cocos rămași și pune apoi la frigider propriile tale bomboane Raffaello! Poftă bună!