Rețeta cornulețelor cu nucă a Ginei Bradea. Care sunt ingredientele de care aveți nevoie pentru 100 de cornulețe

Rețeta cornulețelor cu nucă a Ginei Bradea. Care sunt ingredientele de care aveți nevoie pentru 100 de cornulețe
Rețeta cornulețelor cu nucă a Ginei Bradea. Care sunt ingredientele de care aveți nevoie pentru 100 de cornulețe

Gina Bradea a dezvăluit rețeta cornulețelor de casă, cu nucă.

Gina Bradea este mereu activă pe rețelele de socializare și pe blogul său, acolo unde împarte cu urmăritorii cele mai delicioase rețete pe care le pregătește chiar în bucătăria ei.

Care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru 100 de cornulețe

Citește și: Rețeta covrigilor de casă pentru un mic dejun cu iaurt grecesc a lui chef Sorin Bontea. „Grași și frumoși”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Tort cu blat de ciocolată neagră și cremă de alune. Este ca și scos din povești... de gustos!

Ingrediente pentru 100 de cornulețe:

  • 200 gr de untură
  • 2 gr de sare
  • 1 pliculeț de zahăr vanilat sau 1 lingură de esență, pastă de vanilie
  • 50 gr de zahăr pudră
  • 1 ou
  • Coajă și zeamă de la o lămâie
  • ½ linguriță de bicarbonat de sodiu
  • 100 gr de miez de nucă măcinat
  • 320-350 gr de făină

Gina Bradea a dezvăluit ce ingrediente folosește pentru 100 de cornulețe de nucă. După ce ați făcut rost de toate cele necesare, amestecați ingredientele pentru cocă, iar la final modelați cornulețe cu ajutorul unei furculițe. “Mi-au ieșit 750 de grame de cornulețe, aproximativ 100 de bucăți, cam 9 grame bucata. Cu 200 gr de untură și 100 gr de nucă coc două tăvi.

Ies 100 de cornulețe fragede cu nucă, un platou cu vârf. Se modelează ușor, cu furculița.”, a spus Gina Bradea pe Tik-Tok.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cum a ajuns Gina Bradea de la economie la gastronomie

Gina Bradea
Gina Bradea[Sursa foto: Facebook]

Gina Bradea, mamă, soție, bucătar, economist, manager și autoare de cărți, împarte cu urmăritorii săi din mediul online diferite rețete delicioase, dar și ingredientele de care are nevoie pentru ca preparatele să iasă ca la carte. Cei care au căutat măcar o singură dată o rețetă sau cum trebuie făcut aluatul pentru diferite preparate, cu siguranță s-au întâlnit cu una din rețetele ei postate în mediul online.

Gina Bradea a trecut de la economie la gastronomie și a povestit, în urmă cu ceva timp, cum a fost începutul în bucătărie pentru ea. “Am învăţat să iubesc tradiţiile şi viaţa simplă, cu o gândire sănătoasă, de la bunicii şi rudele din ambele zone, oameni aprigi şi gospodari. Mi-am petrecut copilăria, adolescenta, tinereţea şi aproape toată viaţa în Galaţi. Am terminat Colegiul economic şi de drept administrativ din Galați-profil alimentație publică (da, am fost secretar UTC pe liceu, recunosc) şi peste ani am făcut o facultate economică, profil management general.
Am învăţat mult, pentru că efectiv mi-a plăcut, am multe cursuri făcute, am multe meserii şi diplome. Şi asta pentru că sunt o fire curioasă, ador provocările, îmi place să învăţ mereu ceva nou, iar atunci când îmi place ceva, nu mă las până când nu aflu cât mai multe.”
a povestit Gina Bradea  pe blogg-ul personal.

 

@ginabradea Cu 200 g de untura sau unt si 100 g de nuca coc 2 tavi! Ies 100 de cornulete fragede cu nuca, un platou cu varf! Se
modeleaza usor, cu furculita- reteta noua o gasiti pe blog. Ingrediente pentru 100 de cornulete: 200 g de untura 2 g de sare 1 pliculet de zahar vanilat sau 1 lingurita de esenta, pasta de vanilie 50 g de zahar pudra 1 ou coaja si zeama de la o lamaie 1/2 lingurita de bicarbonat de sodiu 100 g de miez de nuca macinat 320-350 g de faina #ginabradea ♬ original sound- Gina Bradea Oficial



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Gabriela Cristea dezvăluie rețeta și trucurile sale pentru sarmalele delicioase. Ce adaugă în compoziție prezentatoarea TV

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies