Anna Lesko a pregătit o rețetă delicioasă de broș de sfeclă roșie.
Anna Lesko, originară din Republica Moldova, este o adevărată artistă în bucătărie, acolo unde pregătește mereu cele mai interesante și gustoase rețete. Artista împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online rețetele sale gustoase pe YouTube. De data aceasta, frumoasa cântăreață a pregătit o rețetă delicioasă de borș din sfeclă și carne de vită.
Rețeta de borș de sfecla roșie cu vită a Annei Lesko
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Ingrediente:
- un kg de pulpă de mânzat;
- 2 buc de păstârnac;
- 1/4 buc țelină;
- 4 buc sfeclă mari;
- 5 buc morcovi;
- 4 buc ceapă;
- 2 buc ardei gras verde;
- 7 buc cartofi;
- foi de dafin;
- 1 l de suc de roșii.
Mod de preparare:
Anna Lesko a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.
„ Dragii mei, astăzi vă propun să facem o ciorbă, care se cheamă borș din sfeclă. După cum vedeți, avem foarte multe legume. Nu o să fac doar din legume. De această dată o să pun pulpă de mânzat. Cărnița o să o tăiem mărunt. Punem un pic de ulei de măsline, pentru că mie îmi place foarte mult când carnea este un pic de tot rumenită.
Nu o ținem foarte mult pe foc. Cărnița s-a rumenit. O mutăm în recipientul în care am să fac ciorbița cu legume. Din clipa aceasta o să mai punem apă și o lăsăm la fiert. Punem sare, punem foi de dafin și o lăsăm la fiert. Am pus toate legumele. A mai rămas sfecla. De data aceasta nu am călit legumele, pentru că vreau să se fiarbă împreună cu cărnița.