Rețeta de borș de sfeclă roșie cu vită a Annei Lesko! „Nu o să fac doar din legume. De această dată o să pun pulpă de mânzat.”

Rețeta de borș de sfeclă roșie cu vită a Annei Lesko! „Nu o să fac doar din legume. De această dată o să pun pulpă de mânzat.”
Rețeta de borș de sfeclă roșie cu vită a Annei Lesko! „Nu o să fac doar din legume. De această dată o să pun pulpă de mânzat.”

Anna Lesko a pregătit o rețetă delicioasă de broș de sfeclă roșie.

Anna Lesko, originară din Republica Moldova, este o adevărată artistă în bucătărie, acolo unde pregătește mereu cele mai interesante și gustoase rețete. Artista împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online rețetele sale gustoase pe YouTube. De data aceasta, frumoasa cântăreață a pregătit o rețetă delicioasă de borș din sfeclă și carne de vită.

Rețeta de borș de sfecla roșie cu vită a Annei Lesko

Citește și: Rețeta de biscuiți din ovăz cu vișine și alune de pădure a Annei Lesko. Un desert sănătos, ideal pentru cei mici! “Nu aș putea să vă descriu în cuvinte cât de frumos miroase.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Plăcinte de post cu praz, spanac, roșii și cartofi, rețeta Annei Lesko. “Atât de fragedă și atât de subțire!”

Ingrediente:

  • un kg de pulpă de mânzat;
  • 2 buc de păstârnac;
  • 1/4 buc țelină;
  • 4 buc sfeclă mari;
  • 5 buc morcovi;
  • 4 buc ceapă;
  • 2 buc ardei gras verde;
  • 7 buc cartofi;
  • foi de dafin;
  • 1 l de suc de roșii.

Mod de preparare:

Anna Lesko a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.

Dragii mei, astăzi vă propun să facem o ciorbă, care se cheamă borș din sfeclă. După cum vedeți, avem foarte multe legume. Nu o să fac doar din legume. De această dată o să pun pulpă de mânzat. Cărnița o să o tăiem mărunt. Punem un pic de ulei de măsline, pentru că mie îmi place foarte mult când carnea este un pic de tot rumenită.

Nu o ținem foarte mult pe foc. Cărnița s-a rumenit. O mutăm în recipientul în care am să fac ciorbița cu legume. Din clipa aceasta o să mai punem apă și o lăsăm la fiert. Punem sare, punem foi de dafin și o lăsăm la fiert. Am pus toate legumele. A mai rămas sfecla. De data aceasta nu am călit legumele, pentru că vreau să se fiarbă împreună cu cărnița.
Acum o să mai adaug suc de roșii. Sare, piper, punem capacul și o lăsăm să fiarbă la foc mic. Punem verdeața. Nu uitați să puneți un pic de zeamă de lămâie sau zeamă de murături. Așa ar trebui să vă iasă borșul din sfeclă cu cărniță de mânzat
.”, a spus artista pe YouTube.  



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Rețeta de supă de linte a maicii Nicolaida: „Este o rețetă relativ simplă, însă foarte bună! Lintea este bogată în proteine, în general, în vitamine.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies