Rețeta de gogoși a doamnei Coco de pe Tik-Tok. Secretul pentru ca aluatul să iasă pufos. „Foarte aspectuoase, foarte gustoase.”

Rețeta de gogoși a doamnei Coco de pe Tik-Tok. Secretul pentru ca aluatul să iasă pufos.  „Foarte aspectuoase, foarte gustoase.”
Rețeta de gogoși a doamnei Coco de pe Tik-Tok. Secretul pentru ca aluatul să iasă pufos. „Foarte aspectuoase, foarte gustoase.”

Doamna Coco de pe Tik-Tok a dezvăluit rețeta gogoșilor, foarte ușor de realizat și perfecte pentru o gustare de zi cu zi.

Doamna Coco a obișnuit deja pe rețelele de socializare cu rețetele sale și secretele pe care le are în bucătărie, iar de această dată a dezvăluit cum face gogoșile, care sunt ingredientele și modul de preparare.

Ingrediente:

  • 1 kg făină
  • Un pachet drojdie uscată
  • 650 ml apă călduță
  • 2 linguri ulei
  • Sare
  • Brânză de oi

Secretul doamnei Coco de pe Tik-Tok ca aluatul să iasă pufos

Citește și: Rețeta de pilaf cu legume și supă de pui a doamnei Coco de pe Tik-Tok! “Este foarte gustos, plin de carne, plin de supă, o bunătate.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Scovergi, rețeta rapidă a doamnei Coco de pe Tik-Tok! Cum umple turtele cu brânză de oaie. “Sunt foarte rapide, nu trebuie să le lăsăm la dospit. O bunătate.”

În doar câteva minute, doamna Coco a amestecat toate ingredientele pentru întreaga compoziție și a început să frământe gogoșile pe masa presărată cu făină. Secretul ca aluatul să iasă pufos este frământatul, iar doamna Coco apelează la cel puțin trei frământări. „Facem gogoși. Am făcut o gaură într-un kilogram de făină. Am cernut-o, am pus un pachet de drojdie uscată, o lingură de zahăr și 100 ml de apă călduță.

Am lăsat-o să se activeze, diferența de apă o adaug, 650 ml de apă în total, pun și două linguri de ulei și amestec. Ce poate fi mai ușor de atât? Pun și o lingură de sare. Eu pun sarea la sfârșit, pentru că drojdia cu sarea nu prea se pupă. Frământăm bine și adunam totul de pe marginea ligheanului. Punem aluatul pe masă, faină și frământăm foarte bine.”, a
spus doamna Coco de pe Tik-Tok.

Cum face doamna Coco gosoșile cu brânză

Citește și: Teodora cheamă un băiat neașteptat în camera roșie! „Cred că mă îndrăgostesc”. Nu ratați o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: S-a aflat de ce s-a sinucis Ionuț! Ce durere cruntă îl apăsa, de fapt- stirilekanald.ro

După ce a lăsat aluatul timp de 15 minute la crescut, a luat din nou aluatul la frământat și a repetat această procedură de trei ori. Ulterior, a luat biluțe de aluat, pe care le-a întins și le-a umplut cu brânză, apoi le-a strâns la capăt pentru a nu ieși compoziția, ulterior prăjindu-le în tigaie. „Facem pâine și gogoși. Ung ligheanul cu ulei și o las vreo 10-15 minute, apoi mai dau o frământare.

Eu îi dau cam trei frământări. Și la cozonac, ca să iasă rezultatul acela pe care îl vrem toate, trebuie să dăm mai multe frământări. După ce am terminat de frământat, am pus aluatul în lighean, lăsăm 10-15 minute și mai dăm o frământare. Apoi iar la un interval de 10-15 încă o frământare. Luați în toate colțurile, puneți la mijloc și asta înseamnă încă o frământare. Am făcut chifle, iar acum facem și Gogoși.
Brânzica de oi, deja cum v-am obișnuit, apoi le împletim pe margini ca să nu iasă brânzica. Mergem cu ele la prăjit. Sunt foarte bune. Le prăjim, cam așa trebuie să arate, e foarte bine încins, dar pe urmă am dat focul încet. Se fac foarte ușor, din aluat de pâine, foarte aspectuoase, foarte gustoase.”
, a mai spus doamna Coco.

@dydlbkw675lpcoco

 

♬ sunet original- Nicococo



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Scovergi, rețeta rapidă a doamnei Coco de pe Tik-Tok! Cum umple turtele cu brânză de oaie. “Sunt foarte rapide, nu trebuie să le lăsăm la dospit. O bunătate.”

Ce rechizite trebuie să cumperi urgent pentru școală

Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp

VIDEO. O familie a rămas uluită după ce o cobră uriașă a fost găsită ascunsă în dormitor: "O scenă înfricoșătoare"

Semnul divin primit de Emily Burghelea, înainte de accident: „Mami, de ce spui asta?”

Teodora cheamă un băiat neașteptat în camera roșie! „Cred că mă îndrăgostesc”. Nu ratați o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

'Nu-l mai vede mamaia niciodată' Mario l-a ucis pe Andrei! Declarații cutremurătoare


Cookies