Rețeta de pilaf cu legume și supă de pui a doamnei Coco de pe Tik-Tok! “Este foarte gustos, plin de carne, plin de supă, o bunătate.”

Rețeta de pilaf cu legume și supă de pui a doamnei Coco de pe Tik-Tok! “Este foarte gustos, plin de carne, plin de supă, o bunătate.”
Rețeta de pilaf cu legume și supă de pui a doamnei Coco de pe Tik-Tok! “Este foarte gustos, plin de carne, plin de supă, o bunătate.”

Doamna Coco de pe Tik-Tok a dezvăluit rețeta pilafului cu legume și supă de pui.

Doamna Coco de pe Tik-Tok împarte de fiecare dată rețete delicioase, trucuri și sfaturi din bucătărie, iar de această dată a dezvăluit cum pregătește pilaful cu legume și supă de pui.

Ingrediente:

  • Două linguri de ulei
  • Două cepe mari
  • Morcov ras
  • Ardei gras
  • Usturoi
  • Roșii
  • Supă de găină
  • Orez

După ce a adus toate ingredientele de care are nevoie și cantitățile pe care le adaugă,

aceasta a curățat legumele, le-a pus la călit, a adăugat roșiile, iar după ce au dat în clocot, a adăugat și supa de pui.  “Fac un pilaf și am pus aici două linguri de ulei, două cepe mari pe care le-am înăbușit, un pic de morcov ras, un pic de ardei gras, un pic de usturoi, asta dacă vreți. Mie-mi place cu un pic de usturoi și vreo două roșii.
Las să se calească bine orezul și am să pun supă de găină. După ce dau într-un clocot cu supă, pun și cărnița, acoperim cu capacul și nu mai umblu la el. Putem să-l băgăm și la cuptor dacă vrem, dar eu de data asta îl voi face pe aragaz, sub capac, să se facă mai repede. O salată verde și voi face și o ciulama, pentru că am multă zeamă de la găină.”,
a spus doamna Coco.

Cum face doamna Coco pilaful cu legume

Citește și: Scovergi, rețeta rapidă a doamnei Coco de pe Tik-Tok! Cum umple turtele cu brânză de oaie. “Sunt foarte rapide, nu trebuie să le lăsăm la dospit. O bunătate.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Secretul doamnei Coco de pe TikTok pentru ouăle ochiuri care nu se lipesc de tigaie. Ce trebuie să știe gospodinele atunci când fac prăjeli: “E mai sănătos, mai aspectuos.”

Această variantă de pilaf se poate face și la cuptor, însă doamna Coco de această dată a explicat cum îl face în tigaie, pe aragaz.

După ce carnea și supa sunt adăugate în pilaf, rămân la călit la foc mic, fără să mai fie ridicat capacul.  “Cam așa arată pilaful pe care l-am făcut cu voi, v-am explicat cum și în ce fel. Legumele, adică ceapă, morcov, ardei gras, puteți pune și ciuperci, dar eu nu am pus, le căliți până punem orezul pe care l-am spălat și l-am scos din apă. Punem și orezul și îl călim în continuare, după stingem cu supă.
Suprapunem de două ori cantitatea cu supă care este în cratiță. Eu am pus mai multă supă pentru că mie îmi place mai zemos. Lăsăm pe foc până dă în două-trei clocote și amestecăm cu lingura de lemn sau cu o paletă. După ce am adăugat și supă și am amestecat bine, punem capacul, reducem focul și nu mai umblăm la el. Este foarte gustos, plin de carne, plin de supă, o bunătate, vi-l recomand din tot sufletul.”,
a mai spus doamna Coco.

Citește și: Sebastian o pune pe Roberta să aleagă între el și Alexandra! Cum reacționează iubita lui în fața amenințării cu despărțirea: „Vrei să fiu păpușa ta?”- kanald.ro

Citește și: Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin- stirilekanald.ro

Doamna Coco pilaf
Doamna Coco pilaf[Sursa foto: Captură Video]

@dydlbkw675lpcoco

 

♬ sunet original- Nicococo



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Secretul doamnei Coco de pe TikTok pentru ouăle ochiuri care nu se lipesc de tigaie. Ce trebuie să știe gospodinele atunci când fac prăjeli: “E mai sănătos, mai aspectuos.”

Previziuni numerologice! Află modul unic prin care ești influențat azi!

Doliu imens! A murit actorul Mihai Răducu. Colegii de breaslă sunt devastați

Prima reacție a lui Liviu Vârciu după căsătorie: „Am prins bine, nu glumă!”

Ce a decis Emily Burghelea, la puțin timp după accidentul din Mauritius.

Calendar Ortodox Septembrie 2024: Ce sărbătoare cu cruce roșie este prăznuită la data de 14 septembrie?

Știrea momentului! Dana Marijuana, internată la PSIHIATRIE! Dezvăluiri de ultimă oră


Cookies