Scovergi, rețeta rapidă a doamnei Coco de pe Tik-Tok! Cum umple turtele cu brânză de oaie. “Sunt foarte rapide, nu trebuie să le lăsăm la dospit. O bunătate.”

Scovergi, rețeta rapidă a doamnei Coco de pe Tik-Tok! Cum umple turtele cu brânză de oaie. “Sunt foarte rapide, nu trebuie să le lăsăm la dospit. O bunătate.”
Scovergi, rețeta rapidă a doamnei Coco de pe Tik-Tok! Cum umple turtele cu brânză de oaie. “Sunt foarte rapide, nu trebuie să le lăsăm la dospit. O bunătate.”

Doamna Coco de pe Tik-Tok a dezvăluit rețeta scovergilor, turtelor sau împăturitelor, așa cum sunt numite ele în diferite regiuni ale țării.

Fie că vorbim de turte, scovergi sau împăturite, așa cum sunt cunoscute în anumite zone ale țării, rețeta este aceeași de fiecare dată, iar doamna Coco de pe Tik-Tok a dezvăluit cum le pregătește rapid pentru mic dejun și care este varianta umplută cu brânză de oaie.

Ingrediente:

  • Jumătate kilogram făină
  • Sare
  • O lingură de oțet
  • Brânză oi
  • Ulei
  • Apă

Cum face doamna Coco scovergile umplute cu brânză de oi

Citește și: Cum pregătește doamna Coco de pe TikTok pâinea de casă. “Este foarte ușor și aveți pâine proaspătă și bună.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Secretul doamnei Coco de pe TikTok pentru ouăle ochiuri care nu se lipesc de tigaie. Ce trebuie să știe gospodinele atunci când fac prăjeli: “E mai sănătos, mai aspectuos.”

Această face aluatul în jumătate de kilogram de făină, sare și o lingură de oțet, peste care pune apă, apoi începe să frământe foarte bine. Aluatul îl împarte în biluțe, pe care le întinde și le prăjește în tigaie. Pentru scovergile umplute cu brânză, aceasta presară doar bulgărași de brânză de oi, fără să mai adaugi altceva în compoziție. “Facem niște scovergi sau turte, cum vreți să le spuneți.

Împăturite le spun eu, foarte simple, rapide și merg oricând. Cu brânză le fac. Pun un pic de sare, o lingură de oțet și încep să pun apă. Am o jumătate de kilogram de făină. Aluatul trebuie să fie nici tare, nici moale. O să vă arăt toată procedura. Le umplem cu brânză, eu le umplu cu brânză de oi, pentru că sunt fană. Sunt foarte rapide, nu trebuie să le lăsăm la dospit.
Acum bag mâna să amestec. Pun pe masă faină, pun aluatul și îl frământ. Sunt foarte gustoase. Când aluatul este gata, îl porționăm în biluțe mari. Sunt practice și sunt foarte bune, dacă le faci o dată, le faci mereu. Asta va fi umplută cu brânză, întindem aluatul și merg cu ea la prăjit. Mie-mi plac mai mult prăjite. Făina mereu pe masă, întindem bine, pun ulei pe foaie, întindem peste tot cu ulei și acum brânzică peste tot și rulăm.”,
a spus doamna Coco.

Citește și: UPDATE Bac 2024 sesiunea de toamnă: A fost publicat baremul oficial! Care este rezolvarea corectă a subiectelor la Limba și literatura română?- kanald.ro

Citește și: Urlete de durere la înmormântarea Robertei, polițista moartă la 21 de ani! Detalii șocante- stirilekanald.ro

Cum face doamna Coco turtele în tigaie

Doamna Coco a arătat și cum le pregătește pe cele simple, iar secretul este să fie prăjite în tigaie fără să fie unsă cu nimic, ci doar rotită dintr-o parte în alta, în tigaia foarte bine încinsă. Ele pot fi ulterior mâncate cu unt sau în funcție de preferințe. “Să vă arăt și cum le fac simple, la tigaia de clătite și o rotiți în tigaie, nu ungeți cu nimic, doar tigaia trebuie să fie foarte bine încinsă.

După ce este încinsă bine, dau focul mic. O întoarcem pe o parte și pe alta. Le puteți unge și cu unt. Ale mele sunt umplute cu brânză de oi și este destul de grasă. O bunătate!”, a mai povestit doamna Coco.

@dydlbkw675lpcoco ♬ sunet original- Nicococo



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cum pregătește doamna Coco de pe TikTok pâinea de casă. “Este foarte ușor și aveți pâine proaspătă și bună.”

Ce mașină MERIȚI în funcție e ZODIE? Află aici! Vezi și cum arată FOTO

Theo Rose, adevărul despre despărțire: „Încerca cu mine tot felul de tipuri de manipulare”

Valul de căldură continuă în aproape toată țara! Meteorologii au emis Cod Roșu de caniculă. Ce zone sunt vizate

Motivul pentru care Ana Morodan s-a mutat singura la 15 ani

Superluna albastră poate fi observată pe cerul României pe parcursul acestei zile

Soțul doctoriței Gavril, lovitură de grație! Bărbatul este îngrozit de ceea ce s-ar putea întâmpla cu viața lui


Cookies