Rețeta de gogoși în 10 minute a doamnei Coco de pe Tik-Tok! „Să vedeți ce gogoși bune facem!”

Rețeta de gogoși în 10 minute a doamnei Coco de pe Tik-Tok! „Să vedeți ce gogoși bune facem!”
Rețeta de gogoși în 10 minute a doamnei Coco de pe Tik-Tok! „Să vedeți ce gogoși bune facem!”

Doamna Coco a dezvăluit rețeta de gogoși, gata în 10 minute.

Doamna Coco a devenit cunoscută pe rețelele de socializare postând numeroase rețete pe care le explică pas cu pas pentru urmăritorii săi. Aceasta trăiește în Berlin de peste 30 de ani și așteaptă să iasă la pensie pentru a se întoarce în România. Videoclipurile sale din bucătărie au adunat peste 4,5 milioane de aprecieri, iar de această dată a venit cu rețeta unor gogoși pufoase, gata în 10 minute.

Ingrediente:

  • Jumătate de kilogram de făină
  • 200 ml lapte
  • 100 ml apă minerală
  • Două plicuri zahăr vanilat
  • Lămâie
  • Coajă portocale
  • Un pliculeț drojdie
  • Sare
  • O lingură unt
  • Lichior portocale
  • Rom
  • 3 gălbenușuri de ou

Cum prepară doamna Coco aluatul pentru gogoși

Citește și: Paste Tagliatelle cu fructe de mare. Poți aduce această savoare, chiar la tine acasă!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Ruladă cu frișcă și nuci. O combinație reușită între gust și textură!

După ce a dezvăluit ingredientele de care avem nevoie, aceasta a spus modul de preparare al aluatului și tot ce trebuie amestecat pentru ca gogoșile să iasă pufoase. 

„Facem gogoși. Am aici jumătate de kilogram de făină pe care am cernut-o. Din jumătatea asta de kg de făină iau două linguri din ea, cu un pliculeț de drojdie, o lingură de zahăr și lapte cald și facem amestecul. Punem amestecul în făină, a crescut foarte frumos. Din jumătate de kilogram de făină ne ies cam 18-20 de gogoși. Pentru gogoșile astea avem nevoie de o jumătate de kg de făină, 200 ml lapte,  100 ml apă minerală, pe care o încălzim, apoi amestecăm laptele cu apa minerală și cu zahăr vanilat, două pliculețe,

mirodenii, lămâie, coajă de portocală, rom și lichior de portocale am pus eu. Din laptele acela am luat și am făcut maiaua, cel amestecat cu apa minerală și mirodeniile. Am și trei gălbenușuri pe care le-am amestecat cu un pic de sare și le pun și pe ele. Să vedeți ce gogoși bune facem. Acum vin cu o lingură de unt la temperatura camerei, apoi amestec totul cu o lingură, apoi cu mâna.
Acum îl pun pe masă și amestec ușor până se dezlipește de pe mâini. Coca trebuie să fie moale și nelipicioasă. Nu e greu deloc. În 10 minute am făcut gogoșelele. ”,
a povestit doamna Coco.

 

@dydlbkw675lpcoco

 

♬ sunet original- Nicococo



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cum să faceți o pască exact ca la mănăstire. Rețeta de pască mănăstirească a maicii Ecaterina. “Este pască tradițională moldovenească.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies