Rețeta de lasagna cu ricotta și spanac a Laurei Cosoi! „În prima fază acoperim tava apoi o lăsăm să se rumenească în ultimele 10 minute.”

Rețeta de lasagna cu ricotta și spanac a Laurei Cosoi! „În prima fază acoperim tava apoi o lăsăm să se rumenească în ultimele 10 minute.”
Rețeta de lasagna cu ricotta și spanac a Laurei Cosoi! „În prima fază acoperim tava apoi o lăsăm să se rumenească în ultimele 10 minute.”

Află din rândurile următoare care este rețeta de lasagna cu ricotta și spanac a Laurei Cosoi.

Laura Cosoi este o mămică li o gospodină iscusită, care mereu pregătește cele mai gustoase și sănătoase preparate ale sale pentru cele trei fetițe pe care le are alături de Cosmin Curticăpean. Din când în când, vedeta împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online rețetele pentru preparatele sale. De data aceasta, Laura Cosoi a pregătit o rețetă de lasagna cu ricotta și spanac și a explicat modul de preparare pe pagina sa de Facebook. 

Rețeta de lasagna cu ricotta și spanac a Laurei Cosoi

Citește și: Rețeta de supă cremă de broccoli a Laurei Cosoi! Cum a pregătit vedeta preparatul special pentru fiica sa?

Citește și: Desertul cu gustul copilăriei de la Laura Cosoi- macaroane cu nuca şi miere

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ingrediente:

  • 300 g ricotta;
  • 5 linguri ulei de măsline;
  • un praz;
  • 6 pumni de spanac;
  • legătură mangold;
  • 150 ml suc de roșii;
  • sare;
  • brânză mozzarella;
  • parmezan.

Pentru foile de lasagna aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • ou;
  • făină;

Mod de preparare:

Laura Cosoi a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.

Se prepară foile de lasagna. Se ia o mână de făină și un ou și se frământă. Se adaugă făina până devine compoziția omogena. Se întinde apoi o foaie subțire și se lasă la uscat.

Într-o tigaie se pun două linguri de ulei de măsline, se mărunțește prazul și le lasă la călit cu uleiul și două linguri de apa. Separat se spală spanacul și magoldul și se mărunțesc. Se adaugă peste prazul ușor rumenit pentru încă 3 minute. Se pune ricotta, se amestecă și se stinge focul. Se unge tava cu ulei de măsline, se adaugă câteva linguri de suc de roșii.

Se taie foaia de aluat în fâșii late și se căptușește fundul tăvii ocupând toate spațiile. Se adaugă compoziția cu ricotta, apoi jumătate din cantitatea de mozzarella mărunțită. Peste se mai adaugă un strat din fâșii late de aluat. Adaugi suc de roșii, parmezanul ras și restul de mozzarella mărunțită. Se bagă la cuptor pentru 30 de minute, în prima fază acoperim tava apoi o lăsăm să se rumenească în ultimele 10 minute .”,
a scris Laura Cosoi pe Facebook. 

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Rețeta de plăcintă de brânză a doamnei Coco de pe TikTok! „O coacem la 185 de grade, cu ventilație sus-jos, cam 45 de minute, chiar o oră, până se rumenește frumos.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies