Rețeta de lasagna cu spanac! Cum gătește chef Roxana Blenche acest preparat: „Este super ușor de făcut și super bun. Este un deliciu și o să vă impresionați toți prietenii și familia.”

Rețeta de lasagna cu spanac! Cum gătește chef Roxana Blenche acest preparat: „Este super ușor de făcut și super bun. Este un deliciu și o să vă impresionați toți prietenii și familia.”
Rețeta de lasagna cu spanac! Cum gătește chef Roxana Blenche acest preparat: „Este super ușor de făcut și super bun. Este un deliciu și o să vă impresionați toți prietenii și familia.”

Află din rândurile următoare care este rețeta de lasagna cu spanac a Roxanei Blenche.

Chef Roxana Blenche a venit în fața urmăritorilor săi cu o nouă rețetă gustoasă. De data aceasta, este vorba de lasagna cu spanc, o rețetă potrivită pentru această perioadă, care se prepară destul de repede și care, potrivit spuselor Roxanei Blenche, este foarte delicioasă.

Este super ușor de făcut și super bun. Este un deliciu și o să vă impresionați toți prietenii și familia .”, a spus Roxana Blenche pe TikTok.

Rețeta de lasagna cu spanac a Roxanei Blenche

Citește și: Tortul de clătite cu glazură de ciocolată amăruie, rețeta Roxanei Blenche. „Avem și cireșe confiate pe care o să le punem pe straturile de clătite.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Rețeta de covrigi polonezi! Chef Roxana Blenche pregătește un desert de-a dreptul delicios: „Rezultatul este unul divin, delicios. Am rămas impresionată de această rețetă.”

Ingrediente:

Potrivit informațiilor oferite de chef Roxana Blenche în mediul online, pentru a găti această rețetă avem nevoie de următoarele ingrediente: 

  • 3 morcovi;
  • ceapă;
  • 3 fire de usturoi;
  • 100 ml de ulei de măsline;
  • 500 de grame de spanac;
  • 600 de ml de smântână lichidă;
  • 375 de grame de ricotta;
  • foi de lasagna;
  • parmezan;
  • mozzarella;
  • conservă de roșii;
  • 125 de grame de gorgonzola dulce.

Mod de preparare:

Chef Roxana Blenche a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.

Haideți să facem lasagna mult promisă cu spanac, un deliciu. Avem nevoie de 3 morcovi dați pe răzătoare, o ceapă, 3 fire de usturoi tocate, călite în ulei de măsline, 100 de ml, după care adăugăm 500 de grame de spanac frunze întregi.

Adăugăm 600 de ml de smântână lichidă și lăsăm să se gătească foarte bine. După ce s-a gătit și s-a răcit, adaug 3 cutii de ricotta. Pun puțină cremă de spanac la baza tăvii, adaug foile de lasagna proaspete, din nou cremă de spanac. Punem puțin parmezan ras, mozzarella. După care, dintr-o conservă, adăugăm și puține roșii. Începem să facem aceste straturi repetitive. La final facem același lucru, dar adaug în plus 125 de grame de gorgonzola dulce.
Mergem la cuptor, la 160 de grade, 45-50 de minute
.”, a explicat chef Roxana Blenche pe pagina sa de TikTok.

@blenche.roxana Nu mai este dimineata, dar buna ziua❤️🔥 cea mai buna cu spanac 💥❤️ Spor pă gateală💥 #blenche ♬ sunet original- BLENCHE ROXANA



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Praline învelite în fulgi de cocos. O combinație perfectă de texturi!

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies