Gabriela Cristea a povestit cum prepară lipia crocantă cu ou, pentru un mic dejun rapid și gustos.
Gabriela Cristea este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi din mediul online. Când nu împărtășește noutăți despre familia sa sau despre activitățile sale zilnice, soția lui Tavi Clonda gătește diferite preparate și le oferă urmăritorilor săi idei de rețete delicioase și ușor de realizat.
De data aceasta, prezentatoarea TV a pregătit o idee de mic dejun rapid și gustos. Este vorba de lipie crocantă cu ou. Gabriela Cristea a prezentat modul de preparare, care este foarte simplu, iar, potrivit spuselor sale, rezultatul este unul de-a dreptul delicios.
Rețetă de lipie crocantă cu ou
Citește și: Creme Brullee ca la Gabriela Cristea acasă. Care este secretul prezentatoarei TV pentru această delicatesă
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Ingrediente
Conform informațiilor oferite de Gabriela Cristea, pentru a prepara lipia crocantă cu ou ai nevoie de următoarele ingrediente:
- lipie
- două ouă
- busuioc
- rucola
- sos de roșii sau pesto
- brânză (Cheddar sau Mozzarella)
- Pecorino
- sare și piper
Mod de preparare
Gabriela Cristea a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Trebuie doar să puneți toate ingrediente pe lipie, în timp ce ea este la foc, iar ulterior, puneți capacul și așteptați câteva minute până când se rumenește.
Gabriela Cristea: „ Bună, dragilor! Ia uitați-vă ce am gătit eu aici. Lipie crocantă cu ou! Avem busuioc, avem rucola, am pus peste lipie, am pus un sos de roșii, dar voi puteți să puneți de exemplu sosul acela din busuioc, pesto, pe care îl găsiți la orice magazin. Am niște rucola care s-a cam veștejit, dar în plăcinta asta sau cum se spune, o lipie crocantă cu ou, o să meargă excelent.
Cu ce brânza ai făcut tu atunci ?”
Tavi Clonda: „ Cu Cheddar pentru că așa am avut atunci .”
Gabriela Cristea: „ Și ce mai facem acum? Punem două ouă, puțină sare, nu mai mult, că oricum mozzarella asta este sărată și un strop de piper, iar la sfârșit, cireașa de