Rețeta de pască cu aluat de pandișpan a Ilenei Sterp: „Se apropie sărbătorile Pascale și vreau să vă dau o idee de pască delicioasă.”

Rețeta de pască cu aluat de pandișpan a Ilenei Sterp: „Se apropie sărbătorile Pascale și vreau să vă dau o idee de pască delicioasă.”
Rețeta de pască cu aluat de pandișpan a Ilenei Sterp: „Se apropie sărbătorile Pascale și vreau să vă dau o idee de pască delicioasă.”

Află din rândurile următoare care este rețeta de pască cu aluat de pandișpan a Ilenei Sterp.

Ileana Sterp și-a format o comunitate numeroasă de urmăritori în mediul online, care îi sunt alături la orice pas și îi apreciază activitatea. Astfel, bruneta le oferă acestora diferite sfaturi și idei utile în viața de zi cu zi. De data aceasta, Ileana Sterp a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online o rețetă delicioasă de pască cu aluat de pandișpan, perfectă pentru masa de Paște.

Se apropie sărbătorile Pascale și vreau să vă dau o idee de pască delicioasă .”, a scris Ileana Sterp pe Instagram.

Rețeta de pască cu aluat de pandișpan a Ilenei Sterp

Citește și: Cozonac pentru Paște, rețeta pregătită de Geta Sterp. “Am o rețetă foarte simplă și tare delicioasă.”

Rețeta de pască cu aluat de pandișpan a Ilenei Sterp
Rețeta de pască cu aluat de pandișpan a Ilenei Sterp[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cornulețe cu brânză sărată, rețeta pregătită de Ileana Sterp. „Sunt fragede și ideale pentru micul dejun sau pentru o gustare în timpul zilei.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ingrediente:

Pentru umplutura de brânză:

  • 400 g de brânză dulce;
  • 70 g de smântână;
  • 120 g de zahăr;
  • un praf de sare;
  • un plic de zahăr vanilat;
  • 3 ouă;
  • 50 g de griș;
  • coaja rasă de la o lămâie;
  • 100 g de stafide.

Pentru pandișpan:

  • 4 albușuri;
  • 4 gălbenușuri;
  • 4 linguri de zahăr;
  • 4 linguri de făină;
  • 2 linguri de ulei;
  • un plic de zahăr vanilat.

Pentru decor:

  • zahăr pudră vanilat.

Mod de preparare:

Citește și: Cum arată ferma pe care Tavi Colen o deține în mijlocul Bucureștiului! Are peste 1000 de mp de teren cu grădină și animale- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Ileana Sterp a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.

„Î ntr-un bol punem brânza de vaci, smântâna, zahărul, sarea și zahărul vanilat. Amestecăm bine și peste adăugăm ouăle bătute tip omletă, coaja de lămâie, grișul si stafidele, amestecăm totul și lăsăm compoziția deoparte până ne ocupăm de blatul pentru pandișpan. Începem cu albușurile pe care le batem spumă, peste care adăugăm zahărul în ploaie, apoi ne ocupăm de gălbenușuri pe care le mixăm împreună cu uleiul și zahărul vanilat.

Adăugăm gălbenușurile peste albușuri și amestecăm cu mișcări ușoare, apoi adăugăm făina și mai amestecăm până când este încorporată și făina. Tapetăm tava cu hârtie de copt, adăugăm blatul pentru pandișpan în tavă, îl uniformizăm, iar peste, în mijloc adăugăm compoziția de brânză de vaci și stafide. Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 170 de grade pentru 30-40 de minute sau până se formează o crustă aurie deasupra .”,
a scris Ileana Sterp pe pagina sa de Instagram. 



Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Rețeta de plăcinte cu mere a mamei Geta: „Tigaia se lasă la foc mic”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?

"Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Ea este presupusa iubită a lui CRBL. Câți ani are și cu ce ocupă tânăra. Cei doi au fost surprinși împreună

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies