Rețeta de plăcintă de dovlecei a Roxanei Blenche: „Doamne, sunt așa de bune aceste plăcinte! Trebuie neapărat să le încercați.”

Rețeta de plăcintă de dovlecei a Roxanei Blenche: „Doamne, sunt așa de bune aceste plăcinte! Trebuie neapărat să le încercați.”
Rețeta de plăcintă de dovlecei a Roxanei Blenche: „Doamne, sunt așa de bune aceste plăcinte! Trebuie neapărat să le încercați.”

Află din rândurile următoare cum prepară chef Roxana Blenche rețeta sa de plăcinte de dovlecei.

Chef Roxana Blenche este foarte activă în mediul online, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi rețete de mâncăruri rapide și gustoase. De data aceasta, cunoscuta bucătăreasă a venit în fața urmăritorilor săi cu o nouă rețetă: plăcinte de dovlecei.

Astăzi o să facem plăcinte de dovlecei. Doamne, sunt așa de bune aceste plăcinte! Trebuie neapărat să le încercați .”, a spus Roxana Blenche pe TikTok.

 

Rețeta de plăcintă de dovlecei a Roxanei Blenche

Citește și: Rețeta de langoși cu magiun de prune și nucă măcinată, pregătită de chef Roxana Blenche: „Cunoscut si sub denumirea de scovergi sau turte, acest preparat este delicios.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Rețeta de gomboți cu prune! Cum prepară chef Roxana Blenche desertul copilăriei: „După ce gomboții s-au ridicat la suprafață, îi mai lăsăm 5 minute, după care îi scoatem și îi punem în pesmet.”

Ingrediente:

Potrivit informațiilor oferite de către chef Roxana Blenche, pentru a pregăti această rețetă aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • 2 dovlecei;
  • 2 cepe;
  • 2 căței de usturoi zdrobiți;
  • 3 fire de ceapă verde;
  • legătură de mărar verde;
  • sare și piper;
  • 2 ouă;
  • 400 de grame de brânză feta;
  • 8 linguri de făină;
  • 150 de grame de pesmet.

Mod de preparare:

Chef Roxana Blenche a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. După ce a spălat bine legumele, chef Roxana Blenche a dat pe răzătoarea dovleceii, apoi a continuat cu restul ingredientelor.  

Iau două cepe și le dau pe mandolină. Le așez în bol. Amestec totul foarte bine, după care adaug 2 căței de usturoi zdrobiți, 3 fire de ceapă verde, o legătură de mărar verde, sare, piper proaspăt măcinat, 2 ouă și avem nevoie de brânză feta.

Brânză feta am pus 400 de grame. Încep să amestec totul foarte bine. Acum adaug 4 linguri de făină, amestec și mai adaug încă 4 linguri de făină. Adăugăm și 150 de grame de pesmet și acesta este rezultatul final. Între timp, într-o tigaie pun ulei de măsline, formez plăcintele de dovlecei în mână și le punem la prăjit. Este super simplu și o rețetă absolut delicioasă. Adăugăm dovleceii, îi punem într-o farfurie, punem brânză feta deasupra, mărar proaspăt și poftă bună !”, a explicat chef Roxana Blenche pe TikTok.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Rețeta de mâncare de vinete a Gabrielei Cristea: „O să fac o tocăniță de vinete în stil turcesc. Este o mâncare pe care puteți să o mâncați caldă, dar și rece.”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies