Află din rândurile următoare cum prepară chef Roxana Blenche rețeta sa de plăcinte de dovlecei.
Chef Roxana Blenche este foarte activă în mediul online, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi rețete de mâncăruri rapide și gustoase. De data aceasta, cunoscuta bucătăreasă a venit în fața urmăritorilor săi cu o nouă rețetă: plăcinte de dovlecei.
„ Astăzi o să facem plăcinte de dovlecei. Doamne, sunt așa de bune aceste plăcinte! Trebuie neapărat să le încercați .”, a spus Roxana Blenche pe TikTok.
Rețeta de plăcintă de dovlecei a Roxanei Blenche
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Ingrediente:
Potrivit informațiilor oferite de către chef Roxana Blenche, pentru a pregăti această rețetă aveți nevoie de următoarele ingrediente:
- 2 dovlecei;
- 2 cepe;
- 2 căței de usturoi zdrobiți;
- 3 fire de ceapă verde;
- legătură de mărar verde;
- sare și piper;
- 2 ouă;
- 400 de grame de brânză feta;
- 8 linguri de făină;
- 150 de grame de pesmet.
Mod de preparare:
Chef Roxana Blenche a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. După ce a spălat bine legumele, chef Roxana Blenche a dat pe răzătoarea dovleceii, apoi a continuat cu restul ingredientelor.
„ Iau două cepe și le dau pe mandolină. Le așez în bol. Amestec totul foarte bine, după care adaug 2 căței de usturoi zdrobiți, 3 fire de ceapă verde, o legătură de mărar verde, sare, piper proaspăt măcinat, 2 ouă și avem nevoie de brânză feta.