Rețeta de prăjitură cu morcovi, stafide și merișoare a părintelui Mina de la Mănăstirea Botoș! „Foarte bună. O tartă care merge și în zilele de dulce, și în zilele de post.”

Rețeta de prăjitură cu morcovi, stafide și merișoare a părintelui Mina de la Mănăstirea Botoș! „Foarte bună. O tartă care merge și în zilele de dulce, și în zilele de post.”
Rețeta de prăjitură cu morcovi, stafide și merișoare a părintelui Mina de la Mănăstirea Botoș! „Foarte bună. O tartă care merge și în zilele de dulce, și în zilele de post.”

Află din rândurile următoare care este rețeta de prăjitură de morcovi, stafide și merișoare a părintelui Mina.

Părintele Mina de la Mănăstirea Botoș a explicat pentru Trinitas cum se prepară o prăjitură delicioasă pentru perioada postului: prăjitură cu morcovi, stafide și merișoare.

Astăzi vreau să vă prezentăm o tartă cu morcov, cu stafide și cu merișoare. Foarte bună. O tartă care merge și în zilele de dulce, și în zilele de post .”, a spus părintele Mina.

Rețeta de prăjitură cu morcovi, stafide și merișoare a părintelui Mina

Citește și: Rețeta de tort diplomat de post a maicii Ecaterina: „Astăzi vă propun o rețetă foarte simplă. Chiar dacă pare complicată, este ușor de făcut, fără coacere.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Rețeta de fasole moldovenească a maicii Ecaterina. O rețetă simplă și sățioasă de post: „Când punem fasolea la înmuiat în apă se pune o lingură de bicarbonat pentru a elimina toxinele.”

Ingrediente:

  • 300 ml de lapte vegetal;
  • 200 ml de ulei;
  • 500 g de zahăr;
  • 1,3 kg de morcov;
  • 200 g de merișoare:
  • 200 g de stafide;
  • 480 g de făină;
  • 15-20 g de praf de copt.

Mod de preparare:

Părintele Mina a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.

Vom face întâi următorul lucru: vom adăuga laptele vegetal într-un bol. Vom pune și uleiul și bineînțeles că vom pune și zahăr. Batem până când se omogenizează bine, până când simțim că s-a dizolvat puțin zahărul. Separat, după ce am turnat toată această compoziție, incorporăm ușor morcovul.

Morcovul, după cum vedeți, este o cantitate mare. Ras pare mai mult. Vom adăuga și merișoarele și vom adăuga și stafidele. În prealabil, stafidele trebuie puse la hidratat în apă călduță cam 15-20 de minute. Pentru a lega întreaga compoziție, avem nevoie și de jumătate de kilogram de făină. Amestecăm bine toată compoziția. Între timp punem și praful de copt. Se folosesc cam două pliculețe la cantitatea pe care o am eu.
Amestecăm. După ce am amestecat foarte bine, luăm o tavă mai înaltă în care așezăm foaia de copt, o potrivim și punem toată compoziția. Vom potrivi toată compoziția în tavă, să aibă un aspect uniform și estetic totodată. După ce am terminat de uniformizat întreg blatul, vom pune la temperatura de 180 de grade timp de 40 de minute. Scoatem tava din cuptor. Uitați ce bine arată
!”, a spus părintele Mina pe YouTube.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Rețeta de prăjitură de post cu mere de la Mănăstirea Țigănești. „Se face după o rețetă foarte veche”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies