Află din rândurile următoare cum prepară Andreea Bălan rețeta sa de risotto cu legume și ton.
Andreea Bălan este o artistă foarte iubită și îndrăgită, care pe lângă viața profesională, reușește să se implice și în creșterea și educația fetițelor sale. Astfel, ori de câte ori îi permite programul, vedeta petrece timp de calitate alături de Ella și Carla. Deși mama sa este cea care gătește în majoritatea timpului, din când în când, Andreea Bălan își răsfață fetițele cu preparatele sale delicioase.
„ Așa îmi păcălesc fetițele să pape legume- le fac risotto cu legume și ton, le tai mărunt și amestec bine să nu le simtă. Și e delicios .”, a spus Andreea Bălan pe TikTok.
Rețeta de risotto cu legume și ton a Andreei Bălan
Citește și: Dulceață de gutui cu nucă, rețeta Annei Lesko. “Eu prefer să le tai cubulețe.”
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Ingrediente:
- morcov;
- ceapă;
- ceapă verde;
- ardei;
- vânătă;
- un pachet de risotto;
- ton;
- sos de roșii;
- ierburi de Provence;
- cașcaval;
- sare și piper.
Mod de preparare:
Andreea Bălan a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul extrem de simplu și rapid. După ce a spălat bine și tocat în cubulețe legumele, vedeta le-a pus la călit. Ulterior, a adăugat risotto, sos de roșii, ierburi, ton și la final, pentru a obține consistența dorită, a adăugat cașcaval ras.
„ Călesc morocovelul, ceapă normală, ceapă verde, ardei.
@andreeabalan Asa imi pacalesc fetitele sa pape legume- le fac risotto cu legume si ton, le tai marunt si amestec bine sa nu
le simta. Si e delicios 😋 Pofta buna. 💫 ♬ In The Kitchen- Giulio Cercato