Rețeta de risotto cu legume și ton a Andreei Bălan: „Așa îmi păcălesc fetițele să pape legume - le fac risotto cu legume și ton, le tai mărunt și amestec bine să nu le simtă!”

Rețeta de risotto cu legume și ton a Andreei Bălan: „Așa îmi păcălesc fetițele să pape legume - le fac risotto cu legume și ton, le tai mărunt și amestec bine să nu le simtă!”
Rețeta de risotto cu legume și ton a Andreei Bălan: „Așa îmi păcălesc fetițele să pape legume - le fac risotto cu legume și ton, le tai mărunt și amestec bine să nu le simtă!”

Află din rândurile următoare cum prepară Andreea Bălan rețeta sa de risotto cu legume și ton.

Andreea Bălan este o artistă foarte iubită și îndrăgită, care pe lângă viața profesională, reușește să se implice și în creșterea și educația fetițelor sale. Astfel, ori de câte ori îi permite programul, vedeta petrece timp de calitate alături de Ella și Carla. Deși mama sa este cea care gătește în majoritatea timpului, din când în când, Andreea Bălan își răsfață fetițele cu preparatele sale delicioase.

De data aceasta, vedeta a pregătit o rețetă de risotto cu ton și legume, pe care a împărtășit-o cu urmăritorii săi din mediul online.

Așa îmi păcălesc fetițele să pape legume- le fac risotto cu legume și ton, le tai mărunt și amestec bine să nu le simtă. Și e delicios .”, a spus Andreea Bălan pe TikTok.  

Rețeta de risotto cu legume și ton a Andreei Bălan

Citește și: Dulceață de gutui cu nucă, rețeta Annei Lesko. “Eu prefer să le tai cubulețe.”

Rețeta de risotto cu legume și ton a Andreei Bălan
Rețeta de risotto cu legume și ton a Andreei Bălan[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: VIDEO Hot dog reinventat, pregătit de Alina Laufer: „Dintr-un preparat simplu am reușit să facem ceva spectaculos.”

Ingrediente:

  • morcov;
  • ceapă;
  • ceapă verde;
  • ardei;
  • vânătă;
  • un pachet de risotto;
  • ton;
  • sos de roșii;
  • ierburi de Provence;
  • cașcaval;
  • sare și piper.

Mod de preparare:

Andreea Bălan a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul extrem de simplu și rapid. După ce a spălat bine și tocat în cubulețe legumele, vedeta le-a pus la călit. Ulterior, a adăugat risotto, sos de roșii, ierburi, ton și la final, pentru a obține consistența dorită, a adăugat cașcaval ras.

Călesc morocovelul, ceapă normală, ceapă verde, ardei.

Adaug și vânăta. Amestec cam 10 minute așa. Am pus un pachețel de risotto și amestecăm foarte bine. Punem sos de roșii și amestecăm. Punem ierburi de Provence și acum punem tonul. Am pus cașcaval ca să mi se închege. Sare, piper și amestec până devine o pastă delicioasă. Punem în farfurie și întindem ca să se răcească .”, a explicat Andreea Bălan pe TikTok.

@andreeabalan

Asa imi pacalesc fetitele sa pape legume- le fac risotto cu legume si ton, le tai marunt si amestec bine sa nu

le simta. Si e delicios 😋 Pofta buna. 💫

♬ In The Kitchen- Giulio Cercato



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Falafel, rețeta pregătită de Alina Laufer. „Un preparat oriental și delicios”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Will Jennings, co-autorul piesei "My Heart Will Go On", a murit la vârsta de 80 de ani: "A fost o onoare enormă să lucrez cu un astfel de geniu muzical"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Suspans și emoții în Gala eliminatorie din 8 septembrie 2024! Cine a părăsit Casa iubirii? Andreea Mantea a făcut anunțul uluitor

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies